Вхід | Реєстрація

Заяви нардепа Петренка викликані передвиборною конкуренцією

Негативні заяви полтавського очільника „Батьківщини”, нардепа Вадима ПЕТРЕНКА про міського голову Карлівки Сергія ЯКОВЕНКА викликані передвиборною конкуренцією, переконані в Українській народній партії.
Голова Карлівської районної організації УНП Ілля ВАСИЛЕНКО пояснює нападки депутата-БЮТівця намірами виставити на виборах Карлівського міського голови свого кандидата – колишнього голову райдержадміністрації, який зробив кар’єру в Соцпартії, а нещодавно вступив до ВО „Батьківщина”.
„Опоненти не наводять ніяких фактів, поширюють плітки про нібито кримінальне минуле Сергія ЯКОВЕНКА. Та з кримінальним минулим його б навіть кандидатом не зареєстрували! А люди обрали його мером”, - говорить Ілля ВАСИЛЕНКО. 
„Політичним замовленням напередодні виборів” вважає кримінальну справу проти ЯКОВЕНКА і колишній голова Полтавської облдержадміністрації Валерій АСАДЧЕВ. „Я знаю Сергія – він людина доброзичлива й відкрита. Він є реальним кандидатом на посаду міського голови Карлівки, і люди його поважають”, - говорить АСАДЧЕВ.
Замовний характер затримання ЯКОВЕНКА, на думку колишнього очільника ОДА, підтверджується й „утаємниченістю” цієї справи. „Якби там було щось реальне, то, повірте мені, зробили б відеозйомки і показали б ці гроші, - говорить він. – Чомусь його заарештовував київський УБОЗ, чомусь київський Печерський суд приймав рішення, невідомо, хто порушував кримінальну справу! Це все шито білими нитками”, - переконаний АСАДЧЕВ.
Він також розповів, що як голова облдержадміністрації неодноразово бував у Карлівці, де проводив наради й зустрічі з активом, і тоді ніяких нарікань на Сергія ЯКОВЕНКА не було. „Якби він не мав ніяких шансів бути переобраним, то, мабуть, і цієї акції не було б,” – вважає АСАДЧЕВ.

Автор: Настя ТОПОЛЯ, прес-служба УНП


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 вересня 2010, 11:25 | Карлівка | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації