Вхід | Реєстрація

Тиждень спорту в НВК

Не є таємницею ситуація, яка склалася зі здоров’ям громадян, зокрема дітей та молоді. Тільки 6?% випускників загальноосвітніх шкіл можна вважати здоровими. Рівень здоров’я людей безпосередньо пов’язаний з рівнем заняття населення фізкультурою та спортом. На жаль, в Україні число тих, хто полюбляє проводити свій вільний час на спортивному майданчику, біля тенісного столу, за кермом велосипеда чи в туристичному поході, близько 10?%. Проблему треба вирішувати залученням якомога більшого числа дітей до регулярних занять спортом та пропаганди здорового способу життя, проведення різноманітних фізкультурно-оздоровчих заходів.
Колектив фізичної культури Кобеляцького НВК № 1 щорічно проводить близько двох десятків спортивних заходів. Традиційно розпочинається навчальний рік з «Тижня спорту» і «Олімпійського уроку». Цього разу вони присвячені Дню фізичної культури і спорту та 200?ій річниці утворення Національного Олімпійського Комітету України.
Урочиста лінійка-відкриття співпала із зустріччю на кобеляцькій землі наймасовішої в Європі аматорської велобагатоденки «Спорт для всіх єднає Україну», в якій взяла участь і група наших велосипедистів. А далі за планом були «Веселі старти» та конкурс малюнків на спортивну тематику для учнів 1–4 класів, змагання з бігу, турнір з настільного тенісу та кубок НВК з міні-футболу. Усього в заходах взяли участь більше 400 учнів.
Найкращими художниками стали Євген Федорець, Максим Гніз­ділов, Влад Поливьяний, Мари­на Лит­вин, Ольга Олек­сеєнко, Віка Григорович.
Переможцями в тенісних баталіях оголошено Мухайла Кузему та Ольгу Півник. Найкращі результати з бігу показали Ігор Телятник, Євген Так, Максим Мосяндз та Анна Письменна. Призерами кубка з міні-футболу стали команди 10?Б, 10?А і 11?Б класів. Усі вони нагороджені грамотами адміністрації НВК № 1.

Автор: Борис АНДРОНОВ, учитель фізичної культури НВК № 1


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 вересня 2010, 13:00 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації