Вхід | Реєстрація

У Біликах свято

У Біликах свято
У кожної людини, у кожного міста і села є свій День народження. Так 25 вересня святкувало своє 67‑річчя селище Білики.
О 12‑ій годині розпочався турнір з шашок, у якому взяли участь збірні команди «Гора» (капітан Артем Кучер) та «Федорівка» (капітан Дмитро Кумака). Змагання були тривалими, кожна команда хотіла довести свою перевагу і отримати перемогу. Але боротьба за звання найкращих закінчилася нічиєю.
Продовжилося свято у Будинку культури, де о 15 годині розпочався концерт, присвячений 67‑ій річниці визволення Полтавщини від німецько-фашистських загарбників. Зі святом сільчан вітав селищний голова Юрій Латиш: «Дорогі біличани! Від усього серця вітаю вас зі святом. Щастя вам, здоров’я, благополуччя у сім’ї, не губитися у сьогоднішніх політичних проблемах, не падати духом. Любіть свій край, адже Білики — хороше і дружелюбне селище!»
Під час святкового концерту згадували біличан, які своєю невтомною працею, розумом, звитягою розбудували Білики. Це почесні громадяни селища: Ольга Григорівна Кирич, Іван Андрійович Біловод, Лідія Семенівна Анакова, Любов Олександрівна Сова, Галина Іванівна Демченко та багато інших. Ведуча урочистого дійства Алла Нішкур проголосила: «Сьогодні ми вклоняємося усім, хто віддав своє життя за майбутнє, за мирне небо, за наше селище!»
Подякували ветеранам, привітали їх, подарували квіти і грамоти піонери школи №1. Відзначили того дня і подружні пари, які живуть 30, 40, 50 років — Федір Павлович і Олена Олександрівна Міщенки, Володимир Миколайович і Ганна Миколаївна Пушкіни.
Один із мешканців селища Олександр Рябека зауважив: «У нас в Біликах прекрасна художня самодіяльність: і танцюють, і співають — надивитися не можна!»
З 19‑ї години свято продовжувалося на площі, де молодь зібралася на святкову дискотеку. Вечір живої музики дарували Юрій Каляуха і Віталій Лужник. Сергій зазначив: «Співаю вже 6 років на різних заходах, але ніде нас так не зустрічають, як у Біликах. Ваша молодь — найактивніша і найзапальніша!»
Святкування Дня селища завершив грандіозний фейєрверк.

Автор: Алла КАРІМОВА, член гуртка «Основи журналістики» при БДЮТ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації