Вхід | Реєстрація

Шановні освітяни!

Традиційно, у першу неділю жовтня, ми відзначаємо своє професійне свято, День працівників освіти. Свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше в житті. Кожен з нас згадує свого Вчителя, того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.
Багатотисячна армія колишніх учнів схиляє голови перед мудрістю і жертовністю освітянина — учителя, вихователя, викладача, майстра, зусиллями якого твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави.
Ви сумлінно виконуєте свій професійний обов’язок, учите нашу юнь пізнавати нове і пам’ятати про те, якого ми роду.
У наш з вами непростий час на плечі працівників освіти лягає відповідальність за навчальний процес молодого покоління українців, а, отже, ви фактично відповідаєте за те, яким буде майбутнє нашої держави. Саме ви здійснюєте зв’язок поколінь, продовжуючись у своїх учнях.
З нагоди свята прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю.
Щиросердечно бажаю вам, шановні колеги-освітяни, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги, відчуття повноти і неповторності життя, поваги та довгої людської пам’яті.
Нехай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а успіх і удача завжди будуть вашими супутниками у житті.

Автор: З повагою, Микола Таран, начальник відділу освіти Новосанжарської РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації