Вхід | Реєстрація

Батькам нагадали про правила

Батькам нагадали про правила
17‑го вересня відбулася зустріч батьків учнів Руденківської ЗОШ з інспектором новосанжарського відділення ДАІ Анатолієм Андрєєвим.
На планові батьківські збори дирекція школи запросила Анатолія Івановича для бесіди з батьками щодо правильного руху дітей до школи та з неї.
— Після літніх канікул, — розповідає Анатолій Андрєєв, — ми проводимо акцію «Увага, діти на дорозі». Діти прийшли до школи розслабленими, відпочилими. Тому ми вважаємо за необхідність проводити інструктажі з правил дорожнього руху, щоб попередити небезпечні ситуації.
Далі Анатолій Іванович звернувся до батьків з проханням нагадати дітям про найголовніші правила руху. Потім настала черга запитань до гостя.
— Чи є якісь особливі правила руху для учнів, які їдуть на «мопіках»? — поцікавився один із батьків.
— На так званих «мопіках» мають право рухатися тільки ті підлітки, які досягли 16‑річного віку, — відповів Анатолій Іванович. — При цьому у них обов’язково має бути посвідчення, що вони пройшли курси водіїв для мопедістів. Обов’язковою умовою також є і наявність шолома.
На цьому бесіда батьків з інспектором закінчилася. При виникненні додаткових питань Анатолій Іванович порадив звертатися до відділення ДАІ.
Кореспондентові газети він розповів, що з метою попередження аварійних ситуацій працівники відділення ДАІ звертаються до засобів масової інформації, а також будуть проводити бесіди з батьками й учнями і в інших школах району.

Автор: Наталія РЯБЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 жовтня 2010, 11:18 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації