Вхід | Реєстрація

Боксери ДЮСШ привозять медалі

Боксери ДЮСШ привозять медалі
Юні майстри шкіряних рукавичок знову порадували успіхами. Цього разу, завоювавши нагороди на обласному турнірі.
З 21‑го по 24 вересня у Полтаві відбувся відкритий турнір з боксу серед юнаків «Юний спартаківець». Участь у ньому взяли і шість боксерів із Новосанжарської ДЮСШ, які тренуються у майстра спорту Олександра Довженка. Позаяк тренер з ряду причин не міг поїхати разом із вихованцями на турнір, його замінив колишній учень і кандидат у майстри спорту з боксу Богдан Братанов. Він опікувався юними боксерами впродовж усього турніру.
Не всім нашим хлопцям вдалося перемогти своїх суперників, але, навіть програючи, новосанжарські боксери демонстрували відмінну техніку бою. Так не зуміли виграти свої бої юні боксери Веніамін Гетьман із Руденківки та Владислав Луговський із Нових Санжар. Їх товариш Дмитро Матяшенко поступився своєму супернику лише у фіналі, а тому отримав ІІ місце.
Решта новосанжарських боксерів виграли всі свої поєдинки і завоювали перші місця. Це  учень Новосанжарського НВК Сергій Верба та учні  Руденківської школи Ростислав Троян, Валерій Братанов та Сергій Буров. Варто відзначити, що Валерій Братанов один зі своїх поєдинків завершив нокаутом. А його товариш Сергій Буров спочатку відправив свого суперника у нокдаун, а потім таки завершив бій нокаутом.
Як повідомив Олександр Довженко, зараз новосанжарські боксери готуються до змагань у місті Ромни, які пройдуть з 15‑го по 18 жовтня. Там честь Нових Санжар відстоюватимуть троє наших боксерів. А з 1‑го по 7 листопада у місті Балаклава пройде турнір «Україна найсильніших» серед юнаків 1995–96 років народження. Там новосанжарську ДЮСШ представлятиме талановитий боксер Ігор Панченко.
— Не треба зайвий раз  повторювати, що всі ці збори, турніри потребують грошей, — додає насамкінець Олександр Довженко. — Часто доводиться їздити, як то кажуть, з власної кишені. Тому дуже хотілося б розраховувати хоч на якусь спонсорську підтримку. Адже успіхи наших хлопців — це не лише спортивні досягнення, а й імідж Нових Санжар в області та Україні.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації