Вхід | Реєстрація

У Руденківці відкрили тенісний клуб

У Руденківці відкрили тенісний клуб
Усе в житті колись буває вперше, ось і в селі Руденківка Новосанжарського району вперше за всю сільську багатолітню історію 25–26 вересня 2010 року відбувся перший відкритий клубний чемпіонат з настільного тенісу.
Змагання проводились в нещодавно відкритому сільському тенісному клубі, який організував для односельчан колишній заступник голови райдержадміністрації Андрій Любко.
Першого дня змагалися школярі, другого — дорослі тенісисти. Спортивне дійство було приурочене Дню визволення села від німецько-фашистських загарбників і тепер щорічно буде проводитись в першу суботу та неділю після  23‑го вересня.
Завдяки благодійній допомозі бізнесмена Анатолія Юрченка переможців змагань було нагороджено грошовими преміями, спеціально виготовленими клубними дипломами та кубками. Серед школярів‑дівчат (на жаль, серед учасників були лише представники  сіл Руденківка та Дубина) перемогу вибороли Аліна Шерешило, Юлія Манько та Яна Кравченко, зайнявши відповідно  І, ІІ, ІІІ місця. Серед хлопців лаври переможців отримали Ігор Дігтяр, Володимир Рудич та Максим Хоманько.
Надзвичайно запеклими були поєдинки серед дорослих тенісистів, адже у гості до руденчан завітали гості з Нових Санжар, сіл Кустолове та Дубина. 15 тенісистів і тенісисток у трьох підгрупах виборювали право вийти у фінал і поборотись за нагороди, загальний фонд яких складав майже тисячу гривень.
Серед жінок перемогу здобула призер України з настільного тенісу в змаганнях серед зв’язківців Оксана Воронько, відповідно друге і третє місця зайняли Людмила Гладкевич та  Аліна Шерешило.
У фіналі серед чоловіків переможцями стали Юрій Урезченко, Анатолій Петренко та Віктор Левченко, які зайняли перше, друге і третє місця.
Президент сільського спортивного клубу Андрій Любко привітав переможців і в урочистій обстановці вручив їм нагороди.
— У нашому селі немає клубу, молоді багато, а діватись їй ніде, окрім як ходити по забігайлівках, — зазначив після закінчення турніру Андрій Любко. — Тому я зустрівся з власником колишнього адмінприміщення «Зоря Полтавщини» Олександром Чижанським та запропонував йому зробити щось для села корисне. Він, звичайно, погодився. Підприємець Анатолій Юрченко закупив під добру справу тенісні столи та ракетки, виділив кошти на ремонт приміщень. Подальше впровадження мого задуму, сподіваюся, в значній мірі вирішить питання дозвілля сільської молоді, адже, окрім тенісу, незабаром планується тут відкрити ще й тренажерний зал, клуб для шахістів, дві кімнати уже практично обладнані під сільську музичну школу. Так що можна сказати, що ми спробуємо достойно компенсувати відсутність у селі Будинку культури.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації