Вхід | Реєстрація

Любов буває небезпечною

25 вересня близько 24 години ночі до чергової частини зателефонувала схвильована жінка і повідомила, що через вікно в її будинок намагається проникнути невідома особа. На виклик одразу виїхав оперуповноважений сектору карного розшуку Юрій Лісний та працівник міліції Роман Рєзник. Приїхавши на місце події, вони побачили, що скло вікон побите,  вхідні двері  заперті. Раптом працівники міліції помітили жахливу картину: молодий чоловік, замахнувшись сокирою, стояв біля дверей.Міліціонерам було відомо, що в приміщенні  знаходиться жінка з грудною дитиною.Тим часом на допомогу  прибув відповідальний від керівництва Кобеляцького РВ — начальник відділу  з кадрового забезпечення підполковник міліції Михайло Брейко. Проникнувши в будинок, оперативна група затримала і роззброїла бешкетника. А при ньому знаходився «арсенал» холодної зброї, а саме: ніж, сокира, та молоток, якими він погрожував потерпілим. Затриману особу було доставлено до районного відділу. За хуліганські дії Кобеляцьким районним судом його покарано адміністративним арештом. Як пояснив правопорушник, він таким чином намагався відновити стосунки з колишньою співмешканкою, яку  дуже кохає. Завдяки професійним діям працівників міліції можливу трагедію було попереджено.

Автор: Віра Гомонюк, капітан міліції, інспектор з роботи з населенням та громадськими формуваннями


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 жовтня 2010, 11:39 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації