Вхід | Реєстрація

Міліціонери знайшли зниклого хлопця на вокзалі

15‑річного мешканця села Драбинівка новосанжарські правоохоронці шукали по всьому району. А знайшли… у місті Кременчук.
21‑го вересня до райвідділу міліції звернулась 34‑річна жителька села Драбинівка. Жінка схвильовано повідомила, що її неповнолітній син — учень 10‑го класу місцевої школи — 18‑го вересня пішов з дому і не повернувся.
Отримавши всю необхідну інформацію, правоохоронці розпочали пошуки хлопця. До їх проведення залучили практично весь особовий склад райвідділу. Міліціонери їздили по району, бували в різних селах, демонстрували місцевим жителям фото зниклого хлопця. Але до пори до часу ніякого результату це не давало.
Нарешті в ході розмови одного із міліціонерів із знайомим хлопця вдалося роздобути якусь інформацію. Знайомий розповів, що зниклий юнак тікає вже не вперше і якраз перед останнім зникненням говорив йому, що збирається накивати п’ятами із села. Після цього правоохоронці змінили стиль пошуку і почали перевіряти автобусні станції та залізничні вокзали міст нашої області. І незабаром пошуки увінчалися успіхом. Втікача було знайдено аж у місті Кременчук на залізничному вокзалі. Хлопець даремно не витрачав часу і займався жебрацтвом. Лейтенант міліції Олександр Єщенко та начальник райвідділу майор міліції Сергій Махно доставили хлопця додому в Драбинівку. Дорогою провели із ним профілактичну бесіду. Але чи втримає вона його від чергової спроби втечі?

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 жовтня 2010, 11:44 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації