Вхід | Реєстрація

«Стандарт» громить свого суперника

Минулої суботи новосанжарська команда значно переграла одного з лідерів першості — «Ворсклу-Автотранс» з Опішні.
Рецепт успіху команди у цьому поєдинку дуже простий. Зветься він — зібрати усіх кращих. Адже 25‑го вересня на поле центрального стадіону вийшов чи не найсильніший цього року склад «Стандарту»: Тарас Козловський — Олександр Буртняк, Віталій Святелик, Станіслав Мокрий, Вадим Олешко — Сергій Соломашенко, Владислав Мокляк, Віталій Гарець, Віктор Радчич — Віталій Баранович, Максим Перерва.
У бойовому складі наша команда захопила ініціативу з перших хвилин зустрічі. Не забарився і перший гол. Це Віталій Баранович відпасував на Максима Перерву, і той відкрив рахунок у грі — 1:0. Незабаром команда мала чудовий шанс подвоїти рахунок, але після пострілу Барановича на виручку воротарю прийшла поперечина.
У таймі другому картина гри не змінилася — «Стандарт» продовжував атакувати. І знову забив гол. Цього разу на пас Барановича відгукнувся Радчич, який потужно пробив метрів з 16‑ти — 2:0. Незабаром Віталій Баранович відзначився третьою в матчі гольовою передачею, а Віктор Радчич записав на свій рахунок дубль. Перший віддав пас від лицьової лінії, другий його замкнув — 3:0.
Могли футболісти «Стандарта» розгромити суперника і з більш вагомим рахунком, але Віталій Гарець за рахунку 3:0 не реалізував пенальті, а Віталій Баранович у другому таймі випробував міцність стійки. Але і так вийшло дуже і дуже добре. От тільки б частіше збирати такий склад!
Юніори «Стандарта» у своєму поєдинку проблем із суперником не мали і перемогли з рахунком 8:0.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації