Вхід | Реєстрація

Юрій Лебедин переходить до Партії регіонів

Юрій Лебедин переходить до Партії регіонів
Політичні партії вже зробили перший крок до виборів — визначились із списками кандидатів. Найбільш солідний список, звичайно ж, у «Партії регіонів».
Понеділок у Нових Санжарах розпочався проведенням конференцій районних осередків політичних партій. І хоч у народі кажуть, що понеділок — не найкращий день для початку серйозних справ, районні політики у цей день почали свій шлях до виборів 31‑го жовтня.
Близько пів на восьму журналісту «ЕХО» вдалося побувати на конференції УНП. Проходила вона на свіжому повітрі — у селищному парку Перемоги. На збори з’їхались близько трьох десятків делегатів з усього району. Конференцію провели у максимально стислий час, так що вже о восьмій усі учасники могли вирушити на роботу. Тетяна Десятун повідомила співпартійцям, що за списками УНП до районної ради йтимуть п’ять чоловік. Це, власне, сама Тетяна Василівна, голова районної організації інвалідів «Клото» Михайло Шуліпа, колишній заступник голови РДА Андрій Любко, юрист Марина Міценко та фармацевт Олександр Янко.
За дві години в приміщенні управління газового господарства пройшла конференція районного осередку «Партії регіонів». Тут в актовому залі також зібралися кілька десятків людей, але представницький рівень присутніх був на порядок вищим. Досить тільки зауважити, що у президії, окрім головного регіонала, депутата обласної ради Григорія Перерви, сиділи голова райдержадміністрації Сергій Шовкопляс та голова районної ради Юрій Лебедин. Юрія Яковича представили присутнім як нового члена Партії регіонів. Зайве говорити, що разом із ним до регіоналів перейшла практично вся його команда, яка раніше перебувала у фракції «Наша Україна».
Григорій Перерва одразу повідомив присутнім, що його та Юрія Лебедина будуть висувати кандидатами в депутати обласної ради. Щодо списку регіоналів до ради районної, то він містить 38 прізвищ. Мабуть, не треба говорити, що керівництво провладної партії зібрало максимально представницький склад. У першій п’ятірці регіоналів до нової ради йдуть Сергій Шовкопляс, голова райдержадміністрації, Микола Перерва, вчитель Малокобелячківської школи, Микола Харченко, директор агроформування ТОВ «Елеватор «Чиста криниця», Олександр Вусик, директор КП «Будівельник» та заступник голови райдержадміністрації Володимир Тараненко.
Із таким списком регіонали не без підстав сподіваються отримати більшість у майбутній раді і, відповідно, обрати головою ради свого однопартійця.
— Ми зараз маємо 50 відсотків влади у районі. Після виборів будемо розраховувати на 100! — впевнено сказав Сергій Шовкопляс. — Якщо і голова адміністрації, і голова ради будуть регіоналами, то ніяких протистоянь у майбутньому просто бути не може.
Протягом зібрання присутні багато говорили про централізацію влади. Насправді ж, більш підходящим словом для процесу, що відбувається, є монополізація. Як при суцільній монополії у владі буде зберігатися нехай ілюзорна демократія — наразі незрозуміло.
Із своїм списком кандидатів на виборах до районної ради визначились і представники районного організації ВО «Батьківщина». Як повідомив їх керівник Геннадій Супрун, за списком до ради ітимуть 29 чоловік. У першій п’ятірці, окрім самого Геннадія Івановича, — Наталія Деменко, завідувач старосанжарською дільницею ветмедицини, Людмила Козирод, учитель Сухомаячківської школи, Вікторія Саларова, завідувач громадською приймальнею ВО «Батьківщина» та Микола Порох, головний агроном ПАФ «Полузірська». Ми поцікавились у Геннадія Супруна перспективами його політичної сили у майбутній районній раді.
— Давайте дочекаємося результатів виборів і не будемо робити передчасних висновків, відповів Геннадій Іванович. — Ми не ставимо для себе мету будь-якою ціною опинитись при владі. Основна наша мета, отримавши статус депутатів, стояти на захисті інтересів кожного громадянина нашого району. У разі, якщо менше голосів набере «Батьківщина», ми готові працювати в опозиції.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 жовтня 2010, 12:50 | Нові Cанжари | Політика
1. Шовкопляс / 5 лютого 2016, 16:23
Просто якесь дежавью,як підкопірку .А Супрун це бачив
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації