Вхід | Реєстрація

Після Москви «ДМЦ» відіграли сольник у Полтаві

Після Москви «ДМЦ» відіграли сольник у Полтаві
Вчора полтавський гурт «ДМЦ» («Дороги Меняют Цвет»)відіграв сольний концерт у рок-н-рол кафе «Вілла Крокодила». Послухати музикантів прийшло більше сотні прихильників, зокрема, і з Харкова, Києва та Москви.
Програма була такою ж як і 26 вересня у Москві. Цікаво, що солісту «ДМЦ» Андрію гречанику окрім вокалу довелося ще й взяти до рук гітару, бо гітарист Ігор Холодний напередодні концерту у Москві зламав руку.
Загалом концерт складався з двох частин між якими була невеличка перерва. Після перерви хлопці зробили для гостей своєрідний сюрприз. Вони одягли класичні костюми, краватки та заспівали «Аннушка» і «Твоих лесбиянок» у супроводі флейти. За словами менеджера гурту Валерія Матевосяна, зараз обговорюється питання подальшої співпраці з флейтистом. Нагадаємо, що раніше в гурті була волинка та скрипка, але заміни їм ще не знайшли.
В майбутньому хлопці планують записати новий альбом, який буде не схожий на попередній «Всё по…». В ньому вже не буде таких фолкових мотивів, а переважатиме гітара, тому альбом планується бути більш альтернативним.

Автор: Юлія Пашковська, poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 жовтня 2010, 15:20 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації