Вхід | Реєстрація

У Полтаві готуються до фестивалю «Пісенні крила Чураївни»

Майстер-клас для вихованців шкіл естетичного виховання, вшанування пам'яті Раїси Кириченко. Це все – фестиваль «Пісенні крила Чураївни». Його проведення у Полтаві – на стадії активної підготовки.
Запросити журі та забронювати для них готель, закупити призи, забезпечити квіти та сувеніри, передбачити місця для почесних гостей, подбати про належне анонсування. Справ організаторам фестивалю «Пісені крила Чураївни» вистачає. 90% пунктів із цього списку викреслено. Бо виконані. Фестиваль «Пісенні крила Чураївни» пройде у Полтаві всьоме. Започаткували його як конкурс народної пісні на знак пам'яті Раїси Кириченко. Щороку восени до Полтави приїздять піснярі із усієї України. Хто – на людей подивитися, хто – себе показати. Організатори запевняють: такі заходи – кращі за будь-які майстер-класи для тих, у кого мистецтво пісні – покликання. До того ж, участь у такому конкурсі – ознака солідності.
Юлія Палієнко, начальник управління культури Полтавського міськвиконкому:
— Дипломи носять всеукраїнський рівень, це дуже важливо для атестації викладачів, потім для дітей це знаково - диплом учасника, тим більше, якщо лауреат чи переможець цього конкурсу.
Що ж до подарунків для переможців, організатори обіцяють: вони будуть цінними та корисними. Саме дійство проводиться 2 дні – 9 та 10 жовтня. Вхід вільний – на те він і фестиваль під патронатом міського голови. Кошти на його проведення – із міського бюджету.

Автор: Олена Ляшенко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 жовтня 2010, 16:36 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації