Вхід | Реєстрація

Японія надала медичне обладнання Полтавщині

Японія надала медичне обладнання Полтавщині
Голова Полтавської облдержадміністрації Олександр Удовіченко зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Японії в Україні Ідзава Тадаші та його дружиною Ідзава С’юзента-Фуміко.
Приводом для зустрічі стала передача від Уряду Японії каталогу нового медичного обладнання, яке вже встановлене у відділенні інтенсивної терапії Полтавського обласного Центру профілактики ВІЛ-інфекції й боротьби зі СНІДом та в реанімаційному відділенні Полтавської обласної клінічної інфекційної лікарні, загальною вартістю 141,565 тис. доларів. Допомога Урядом Японії надавалася в рамках Програми безвідплатної допомоги " КУСАНОНЕ", що свідчить про зусилля Японії в забезпеченні людської безпеки та поглибленні міжнародного співробітництва.
Олександр Удовіченко привітав гостей на полтавській землі та подякував за роботу, яку здійснює Уряд Японії щодо безпеки людства. "Ми раді допомозі японських друзів, відтепер якість обслуговування пацієнтів у медичних закладах покращиться, - сказав голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко. - Полтавський обласний Центр профілактики ВІЛ-інфекції й боротьби зі СНІДом - один із кращих в Україні. Це заслуга і громади області, і МОЗ України. Це спільна робота, яку будемо продовжувати і розбудовувати це медичне містечко. У планах - перенесення на його територію обласної інфекційної лікарні".
Нагадаємо, обласний Центр профілактики ВІЛ-інфекції й боротьби зі СНІДом був відкритий минулого року до дня медичного працівника. На проведення капітального ремонту приміщення витрачено близько 5,5 млн. грн. Воно розраховане на 37 ліжок. У забезпеченні обладнанням допомагало Міністерство охорони здоров' я України.

Автор: Тетяна Сепіта, poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 жовтня 2010, 10:52 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації