Вхід | Реєстрація

«Зоря» оформляє чемпіонство

Руденківська команда четвертий рік поспіль завойовує звання чемпіона Новосанжарського району з футболу.
У поєдинку 16‑го туру команді з Руденківки досить було перемогти «Штурм» із Великих Солонців, щоб остаточно оформити своє чергове чемпіонство. «Зоря» без проблем переграла суперника із рахунком 9:2 і за два тури до кінця першості вкотре стала чемпіоном. Новосанжарська «Сила ради» відстала від суперника на сім очок і за дві останніх гри відіграти цю перевагу не зуміє суто математично. Замикає трійку призерів «Чиста криниця» із Драбинівки, яка ще, напевно, спробує поборотися за другу сходинку.
У другій лізі лідером лишається шедіївський «Лиман», який у черговому турі розгромив «ДЮСШ» із Нехворощі із рахунком 2:10. А от нехворощанська «Оріль» у минулому турі зазнала технічної поразки, що суттєво зменшило її шанси на чемпіонство.
Наводимо всі результати матчів цього туру.
І ліга. ФК «Зоря» (Руденківка) — «Штурм» (Великі Солонці) — 9:2; «Старт» (Писарівка) — «Сила ради» (Нові Санжари) — 0:8; «Газовик» (Нові Санжари) — «Маяк» (Малий Кобелячок) — 1:0; «Чиста криниця» (Драбинівка) — «Авангард» (Попове) — 4:4.
ІІ ліга. «Юність» (Галущина Гребля) — «Ворскла» (Забрідки) — 3:3; «ДЮСШ» (Нехвороща) — «Лиман» (Шедієве) — 2:10; «Лиман-2» (Шедієве) — «Юність» (Галущина Гребля) — 3:0 (технічна поразка); «Ворона» (Лелюхівка) — «Оріль» (Нехвороща) — 3:0 (технічна поразка). Крім цього, із команди «Темп» (Суха Маячка) знято 3 очки за те, що у грі із «Ворсклою» (Кунцеве) приймали участь незаявлені гравці.
У черговому турі обласної першості новосанжарський «Стандарт» на виїзді зустрічався із командою «Маяк» (Котельва). Виїзд для обох наших команд видався невдалим — «молодіжка» поступилася із рахунком 2:0, а старші мінімально програли 2:1. Єдиний гол у складі «Стандарту» провів з пенальті Віталій Баранович.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації