Вхід | Реєстрація

Оце жмуть, так жмуть!

Оце жмуть, так жмуть!
Не інакше як блискучим можна назвати виступ кобеляцьких пауерліфтерів на чемпіонаті Полтавської області з жиму лежачи. Змагання проходили 18 вересня у місті Лубни. У них взяли участь практично всі найсильніші представники цього виду спорту з усіх регіонів Полтавщини. Тим більш вагомим і почесним є успіх кобеляцьких спортсменів. А вони встановили своєрідний рекорд, який практично неможливо перевершити. Судіть самі:  кобелячани зайняли перші місця майже у всіх вагових категоріях, у яких виступали. Лише наш «молодий ветеран» (є такий термін у цьому виді спорту) Юрій Чернявський у своїй ваговій категорії зайняв друге місце. Але при цьому поступився іншому кобелячанину, тренеру місцевих силачів Роману Горбенку. До речі, серед ветеранів Чернявський виборов своє перше місце. Крім нього та Горбенка, чемпіонами області стали Микола Котляревський, В’ячеслав Ананенко, Віталій Овсієнко, Віктор Балась, Андрій Червоний, Роман Пивовар, Дендеберя Євгеній та Володимир Санжаровський. Потрібно відзначити, що Санжаровський і Горбенко виконали нормативи кандидатів у майстри спорту із пауерліфтингу.

Автор: Георгій ГОРГОЛА, інструктор-методист ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 жовтня 2010, 12:09 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації