Вхід | Реєстрація

«Новосанжарський НВК» виграє кубок селища

«Новосанжарський НВК» виграє кубок селища
У рамках відзначення Дня селища Нові Санжари відбувся міні-футбольний турнір серед шкіл району. Знаково, що перемогу у ньому здобула саме новосанжарська команда.
Матчі проходили на газоні центрального стадіону селища. Команди були різними за класом та підбором гравців, але схожими за бажанням перемогти. Після серії поєдинків до фіналу зуміли пробитися гравці  команди Новосанжарського НВК та Нехворощанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. По ходу турніру обом командам доводилось і сильно громити суперника, і виривати перемогу в серії післяматчових пенальті. Тому до фіналу гравці підійшли вже дещо втомленими, але максимально налаштованими на перемогу.Матч видався напруженим та невидовищним і закінчився без забитих голів. Довелося вкотре цього дня пробивати пенальті. У цій серії було все: і надзвичайні сейви від воротарів, і промахи гравців. Безумовним героєм усієї серії став воротар новосанжарців Олександр Мокляк, який і чужі удари «тягнув», і свою спробу реалізував дуже впевнено. А вирішальний гол забив нападник НВК Сергій Браташ, який приніс своїй команді перемогу з рахунком 5:4.
Після закінчення турніру начальник відділу освіти Микола Таран провів нагородження команд. Трійка призерів — Нові Санжари, Нехвороща, Великий Кобелячок — отримали футбольні м’ячі та грамоти. Крім цього капітан новосанжарців Олександр Мокляк отримав кубок переможців турніру та кращому гравцеві. Кращим гравцем команди НВК визнали Сергія Браташа. Свої призи отримали і кращі футболісти інших шкіл — Валерій Діденко з Нехворощі, Олександр Нечитайло з Великого Кобелячка та Олег Шерешило з Малого Кобелячка.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації