Вхід | Реєстрація

У депутати йдуть медики, підприємці та священики

У депутати йдуть медики, підприємці та священики
Майбутні вибори охоплюють все ширші верстви населення Новосанжарського району. До районної ради йдуть люди різні як за соціальним статусом, так і за становищем у суспільстві.
Минулого тижня зі своїми кандидатами визначилися ще кілька районних осередків політичних партій. Зокрема, у неділю на території комбінату «Червоне проміння» відбулася конференція «Нашої України». Колись правляча партія  переживає не найкращі часи. Але на вибори «нашоукраїнці» йдуть і таки сподіваються зайняти свої місця у майбутній раді.
Голова районної організації «Нашої України» Світлана Джала назвала учасникам конференції п’ятірку кандидатів, які йтимуть до районної ради за списком. Окрім самої Світлани Михайлівни, на вибори йдуть заступник начальника філії ВАТ «Полтаваобленерго» Микола Петренко, приватний підприємець Катерина Прядко, хірург Новосанжарської ЦРЛ Олександр Гаєвський та вчитель Стовбино-Долинського НВК Марія Галунова. Ця ж п’ятірка йтиме і по мажоритарних округах. Крім них, мажоритарщиками від «Нашої України» будуть директор Новосанжарського НВК Микола Решетило, колишній сільський голова Крутої Балки Ліна Остапченко та непрацюючий Олександр Колодочка.
— Наша організація понесла втрати, бо від нас пішла вся «Чиста криниця», — зазначила, звертаючись до однопартійців, Світлана Джала... — Але ми йдемо далі. І якщо пройдемо в депутати, то будемо працювати.
 Вона мала на увазі перехід колишніх «нашоукраїнців» на чолі з Юрієм Лебедином до «Партії регіонів»
Один із колишніх співпартійців Світлани Джалої — заступник голови районної ради Борис Федоренко — перейшов не до «регіоналів». Він ітиме на вибори від іншої політичної сили — «Єдиного центру». Власне, Борис Васильович і очолює список кандидатів від цієї партії. Далі йдуть головний лікар Нехворощанської лікарні Олексій Кулій, голова об’єднання фермерів району Володимир Шарай, директор «Інформаційного центру «Новосанжарщина» Олександр Зінченко та голова бюджетної комісії районної ради Юрій Свердлов. Усього за списком від цієї політичної сили йтиме на вибори до районної ради два десятки кандидатів. Частина із них ітимуть ще й за мажоритарними округами. Зокрема, Борис Федоренко балотуватиметься по селищному округу.
Районний осередок «Фронту змін» можна сміливо називати партією підприємців. Адже у першій п’ятірці кандидатів у районну раду — три підприємці: Сергій Бульбаха, Сергій Бодак та Вікторія Овчаренко. Крім них, до ради йдуть священик Іван Орловський, настоятель храму Святої Покрови у Стовбиній Долині, та непрацюючий Микола Горященко. Ця ж п’ятірка балотуватиметься і мажоритарно.
Від районного осередку ВО «Свобода» на вибори йдуть приватний підприємець Олександр Китайгора, охоронець ТОВ «Елеватор «Чиста криниця» Руслан Корнієнко, пенсіонерка Любов Охріменко, бібліотекар центральної районної бібліотеки Любов Олейнікова та непрацюючий Валерій Приходько.
Як говорять у казино: «Ставки зроблено. Ставок більше немає». Коло претендентів окреслено, партії зібрали під свої прапори максимально представницькі сили. І дуже скоро оцінки всім цим «п’ятіркам» дасть виборець, на якого буде покладена непроста місія: не лише обрати, а ще й не помилитися. А чи вийде?

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 жовтня 2010, 13:13 | Нові Cанжари | Політика
1. Виборець / 10 жовтня 2010, 13:09
Всі, хто себе поважає після нетривалого спілкування з Джалою воліють бути подалі від неї. Жаль, що О.П.Гаєвський цього ще не зрозумів. Решетило-той хоч і з нечистим хоче пролізти в депутати щоб залишитись на роботі-пенсіонер древній...
2. Вадим / 14 жовтня 2010, 08:34
Цікаво, ЧК розбіглася по 2 партіям на всякий випадок, чи щоби побільше голосів підняти?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації