Вхід | Реєстрація

До райради йдуть 15 партій. Ще дві на підході

До райради йдуть 15 партій. Ще дві на підході
6 жовтня визначено останнім днем реєстрації суб’єктів виборчого процесу, котрі братимуть участь у виборах до місцевих рад. Як повідомила «ЕХО» голова районної комісії Алла Червона, станом на ранок цього дня зареєстровані документи 15 політичних партій. Це — Партія регіонів України, «Фронт Змін», «ВО «Батьківщина», Соціалістична партія, Аграрна партія, «Єдиний Центр», «Сильна Україна», «Відродження», «Нова демократія», «За Україну», «Третя Сила», «Захисники Вітчизни», Комуністична партія, «ВО «Свобода». У стадії доопрацювання документи Народної партії та Української народної партії.
А ось до Кобеляцької міської ради своїх представників спробують делегувати 14 партій. Дещо зросла кількість претендентів на посаду міського голови. 1 жовтня конференція політичної партії «Єдиний центр» запропонувала кандидатуру Сергія Дендебері. Сергій Петрович заявив, що вважає першочерговим своїм завданням провести ревізії житлово‑комунального господарства. Крім того, на його думку, необхідно посилити акцент на реконструкції водомережі та озелененні міста.
Деякою несподіванкою для знавців місцевої політики стало висунення кандидатом у міські голови Олександра Міщенка на зборах партії «За Україну». Адже очікувалось, що він боротиметься за крісло міського голови як висуванець «Батьківщини». Олександр Олексійович так прокоментував цю подію: «Рішення про те, що балотуватимусь на посаду міського голови Кобеляк, прийняв досить давно. Дійсно, мав іти на вибори від «Батьківщини». Але в останній момент щось в партійних кулуарах змінилось і з’явився інший претендент. Не приховую, що це мене розчарувало. Та водночас не приховую і того, що мав пропозиції і від інших політичних сил. Але на вибори йтиму саме від партії «За Україну!» Вона має чітку ідеологічну спрямованість.
Шостим за ліком кандидатом на посаду міського голови став Валерій Грабар. Він балотуватиметься від політичної партії «Нова демократія». Валерій Геннадійович вважає, що у місті чимало невирішених проблем, одна із них — відстороненість громад від вирішення комунальних проблем. Він говорить: «Було б краще, якби питаннями ліквідації смітників, озеленення, підготовки до зими займалися не лише комунальні служби, а й уся громада. Тоді б ми досягли більшого ефекту».

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 жовтня 2010, 13:24 | Кобеляки | Політика
1. Сергій / 9 жовтня 2010, 23:16
Грабар Валерій Геннадійович (син лікаря-ЛОР Геннадія Зійовійовича), 39 років, ветлікар. До речі, хороший хлопчина і розумний.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації