Вхід | Реєстрація

У дитсадках +25, у школах — прохолодно

Погода цьогоріч не втомлюється дивувати. Влітку панувала несамовита спека. Натомість восени рано захолодало.
Через різке похолодання опалювальний сезон у Кобеляках розпочався раніше. Згідно із розпорядженням міського голови Олександра Ісипа, обігрівати дитсадки почали з 1 жовтня. «У нас не те що тепло, а навіть жаркувато, — говорить медична сестра дитсадка «Світлячок» Ірина Левицька. — Ось, подивіться, на градуснику +25.Та й самі бачите, дітки граються у самих футболках і почувают себе комфортно». Працівник дитсадка додала, що в деяких групах температура повітря нижча. Але всього-на-всього на 1–2 градуси.
Начальник відділу освіти Наталія Коваль повідомила, що всі школи району також готові до опалювального сезону. «Котельні та топочні відремонтовані, кошти для оплати газу також є», — розповіла Наталія Мефодіївна. І додала: « 5-6 жовтня у всіх школах проходять пробні пуски опалення, а працівники «Полтавагаз» проводять налагоджувальні роботи».
За словами начальника відділу освіти, ніяких позапланових канікул у зв’язку із раннім похолоданням не буде. Наталія Коваль наголосила: «Навчальний процес ітиме планово. А якщо й стануться епідемії чи настануть інші форс-мажорні обставини, ми про це знатимемо і повідомимо батьків та учнів».

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 жовтня 2010, 13:26 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації