Вхід | Реєстрація

Спортивне життя Шенгурів

Спорт у нашій школі люблять. І ось нам випала нагода довести це. 16 вересня на базі нашої Шенгурівської школи пройшов районний семінар учителів фізичного виховання. До нашої школи завітали всі вчителі, які ведуть заняття фізкультури у школах, а також інспектор відділу освіти Петро Іванович Чернявський та начальник у справах сім’ї, молоді та спорту Кобеляцької РДА Віктор Олексійович Детюк. Семінар розпочався з перегляду ділових питань, що стосуються ведення шкільної документації, оцінювання знань і умінь учнів, поділ учнів на групи згідно медичних обстежень, а ще багато питань, що стосуються роботи вчителів. На всі ці питання відповідав Петро Іванович Чернявський, вказуючи усі нормативні документи, якими слід керуватися в роботі.
Після обговорення важливих методичних питань вчителі перейшли на стадіон, де відбувся урок фізкультури у 8 класі. Урок проводив молодий колега Віктор Миколайович Ярмоленко, який добре володіє методикою проведення уроків. Тема уроку — легка атлетика. Учні повторили техніку виконання низького старту, виконали біг на короткі дистанції, підготувались до виконання метання малого м’ячика на дальність за допомогою підготовчих вправ, а також виконали стрибок у довжину з розбігу. Діти і вчитель спочатку хвилювались, а потім звикли, бо урок фізкультури у цьому класі — улюблений, а Владик Сядро, Артур Забігайло, Руслан Сєріков, Віка Прохор, Марина Калакуцька, Віталій Лось, Аліна Щербина часто їздять на районні спортивні та туристичні змагання. Урок проходив у швидкому темпі. нечутно спливли 45 хвилин, а після підведення підсумків уроку учні побігли на перерву. А Віктор Миколайович разом з педагогом-організатором Ольгою Петрівною Прохор поспішали і робили останні приготування для проведення спортивного свята для учнів середніх класів. Спортивні змагання проходили серед команд «Старт» 5 класу та «Чемпіони» 6 класу. Допомагали їх організувати і провести також класні керівники 5 і 6 класу Віра Петрівна Товмашенко, Тетяна Анатоліївна Коваль. Об’єктивне журі було обране з учителів, які прибули на семінар. Весело минали хвилини. До дітей завітала пані «Легка атлетика» і були, звичайно ж, веселі спортивні змагання. Свято закінчилося врученням солодких призів. Гадаємо, вчителі району та всі учасники семінару переконались, що із спортом наша школа дружить. Як уроки, так і позакласні заходи ми  любимо і охочепроводимо. Для цього маємо стадіон з необхідною розміткою і обладнанням, спортивний інвентар, а ще вмілого і обізнаного у своїй справі учителя фізкультури Віктора Миколайовича Ярмоленка.
Швидко збіг час, відведений на проведення семінару. Гадаємо, у пам’яті вчителів залишиться і відкритий урок, і веселе спортивне свято, і наші стінгазети, де ми висвітлювали свою позакласну роботу зі спорту.

Автор: Катерина Омельченко, заступник директора з НВР


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 жовтня 2010, 14:02 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації