Вхід | Реєстрація

Кобеляцький ді-джей іде в армію

Кобеляцький ді-джей іде в армію
Сергій Шаманов протягом двох років піднімав настрій кобеляцькій молоді на дискотеці «Лембі». Але його життя кардинально зміниться через місяць.
Під треки ді-джея Shamanа нинішнє покоління відвідувачів дискотеки станцювали не один танець. Насправді хобі Сергія не таке легке, як може здатися на перший погляд. Більше місяця він навчався цьому мистецтву. Зараз Shaman без проблем зводить музику в такт — тобто в потрібну мить закінчує музичну композицію і починає іншу.
За словами ді-джея, на дискотеці переважає клубна музика. Серед відвідувачів популярністю користується пісня «Одеса мама» (Makhno Project). Її часто замовляють і люблять під неї танцювати. Одного вечора ця композиція звучала рекордну кількість разів — вісім. Здебільшого молодь розважають ритмічною швидкою музикою, а повільні пісні зазвичай Сергій ставить наприкінці вечора.
Проте кобелячанам доведеться невдовзі попрощатися з ді-джеєм під ніком Shaman. Він виявив бажання піти в армію за контрактом на три роки.
— Я з дитинства мріяв стати міліціонером, — розповідає Сергій. — Після служби планую продовжити навчання в університеті за цим профілем. Я служитиму в Запоріжжі, проте в Кобеляки обіцяю навідуватись.
Поряд з тим Сергій серйозно займався сольним співом. Він одинадцять років відвідував Будинок дитячої та юнацької творчості, брав участь у безлічі заходів, виступав у Бєлгороді на фестивалі. І нині на інтерв’ю прийшов у перерві між концертами в аграрному ліцеї та РЦКіД.
Зараз Сергію Шаманову вісімнадцять років. Він зустрічається з коханою дівчиною і вирішив, ким хоче бути в майбутньому. Відвідувачам дискотеки, які прислухаються до його слів, насамкінець порадив: «Якщо щось замислив — добивайся своєї цілі».

Автор: Любов ОНИЩЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 жовтня 2010, 14:47 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації