Вхід | Реєстрація

Не утримали...

"Ворскла" не змогла утримати перемогу в Луганську в матчі з "Зорею", пропустивши на третій компенсованій арбітром хвилині
"Зоря" - "Ворскла" — 1:1
Фомін 90+3 - Безус 68
"Зоря": Шуховцев, Тесак, Микицей, Силюк (Картушов 64), Каменюка, Полянський, Мілько (Касьян 70), Білий, Лазарович, Фомін, Чайковський
"Ворскла": Долганський, Вовкодав, Даллку, Краснопьоров, Маркоскі, Кулаков, Безус (Пєсков 88), Янузі (Баранник 84), Селін, Чеснаков, Єсін (Громов 69)
Попередження: Даллку 20, Вовкодав 76
Головний арбітр: Ігор Іщенко (Київ)
Асистенти: Геннадій Біч, Станіслав Боклажко (обидва - Київ)
2 жовтня. Луганськ. Стадіон «Авангард»

Розв'язка матчу на останніх хвилинах, схоже, стає традицією для поєдинків, що проходять в нинішньому сезоні в Луганську. Не обійшлося без цікавої кінцівки і сьогодні, коли на третій компенсованій хвилині Фомін скористався грубою помилкою Чеснакова і, реалізувавши вихід сам на сам із Долганським, врятував очко для своєї команди.
Хоча варто визнати, що поразку "Зоря" ніяк не заслуговувала. У першому таймі господарі за моментами явно перевершували суперника. Під кінець десятої хвилини супершанс не використав Полянський. Олексій, за відсутності травмованих Єзерського і Ковальова знову вийшов у центрі оборони, підключившись до атаки, класною передачею вивів на ударну позицію Фоміна, а Руслан замість удару вирішив віддати пас партнеру у відповідь вже на порожні ворота, але Полянський з двох метрів просто не потрапив по м'ячу!
"Ворскла" ж у свою чергу більше володіла м'ячем, намагалася комбінувати. Головним конструктором їх атак був Маркоскі, постійно намагався вивести партнерів на удар, але захист "Зорі" діяв надійно.
Як не дивно, але ще два гольові моменти в першій сорокап'ятихвилинці створила "Зоря". Спочатку Максим Білий після пасу Полянського з вигідної позиції пробив прямо в голкіпера. А трохи пізніше Фомін дальнім пострілом ледь-ледь не потрапив у "дев'ятку".
Після свистка арбітра на другий тайм луганчани продовжували тринькати свої шанси. Долганський невпевнено зіграв на виході, а Мілько з лінії воротарського влучив у поперечину!
Потім активніше заграла "Ворскла". Перший дзвіночок стався на 57-й хвилині. Безус покотив шкіряну сферу паралельно воротам і Селін, який підключився другим темпом, міг забивати, але м'яч звалився у нього з ноги. А ось відзначитися Безус на 71-й хвилині вже нічого не завадило. Отримавши пас від Янузі, він класно розвернувся, утік від Микіцея, і покотив м'яча повз Шуховцева точно у ворота.
Згадався матч між цими ж командами у другому колі минулого сезону, коли полтавці мали абсолютну перевагу за моментами, але все одно програли. На останніх хвилинах луганчани пішли вперед і завдяки наполегливості Фоміна звели зустріч до нічийного результату. Не утримали...

Автор: Автанділ ПОТІДЗЕ, www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 жовтня 2010, 11:21 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації