Вхід | Реєстрація

Конкурс «Пісенний край»

В Полтаві відбудеться всеукра нський фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва
«Пісенний край» імені М.К. Кондратюка.
З 26 по 28 листопада 2010 р. в приміщенні Полтавського національного педагогічного університету відбудеться Всеукра нський фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва «Пісенний край» імені
М.К. Кондратюка.
Організатори фестивалю-конкурсу: – Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка та Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Європейська молодіжна ліга».
Авторами проекту є: Віталій Нечитайло – голова громадсько  організаці  „Європейська молодіжна ліга” та Євген Вєтров – поет та композитор, голова Арт-центру «Полтава-фест».
Фестиваль-конкурс спрямований на пошук та творче розкриття нових молодих талантів, якими в свій час були: А. Солов’яненко, Б. Гмиря, Є. Мірошниченко М. Кондратюк, Д. Гнатюк та інші. До участі в фестивалі запрошуються талановиті діти та молодь.
Захід має широку палітру можливостей розкрити свій творчий потенціал учасникам у віці 10-23 роки в номінаціях вокального мистецтва: академічний спів, народна пісня, естрадна пісня.
Для оцінки  хньо  виконавсько  майстерності на фестиваль запрошені заслужені працівники культури та освіти, керівники народних колективів, народні артисти, поети та композитори, які окрім роботи в якості членів журі, візьмуть участь у спеціальному майстер-класі для учасників та гостей заходу.
В останній день фестивалю-конкурсу пройде гала-концерт, який транслюватиметься регіональними телерадіокомпаніями. Учасники та лауреати отримають в нагороду цінні призи та дипломи Всеукра нського фестивалю-конкурсу вокально-хорового мистецтва «Пісенний край» імені. М.К. Кондратюка.

Вся інформація на сайті: www.europe.service-ua.net


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 жовтня 2010, 09:57 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації