Вхід | Реєстрація

За картоплею… до сусідського погреба

До жителя села Драбинівка Новосанжарського району крадії прийшли просто додому. Мало того, вони залізли у погріб і викрали 80 кілограмів картоплі. А це за нинішніми цінами — майже 500 гривень. Чоловік надзвичайно засмутився і звернувся із заявою до райвідділу міліції.
Правоохоронці шукали крадія недовго. Вони почали перевіряти осіб, які вже мали суперечки із законом. У поле їхнього зору потрапила така собі Світлана (ім’я змінено) — 28?річна жителька сусіднього села Крута Балка. Вона вже раніше відбувала покарання за нанесення тілесних ушкоджень. А тут їй раптом схотілось чужої картоплі.
Як з’ясували міліціонери, того вечора жінка вживала оковиту в гостях у своєї драбинівської подруги. Горілка скінчилась і грошей на її поновлення не було. Тоді Світлана вирішила забратися до сусідського погребу. Набрала там два відра картоплі, віднесла і продала місцевим ромам. За гроші, звичайно ж, купила горілки. Коли хміль добре вдарив у голову, вирішила ще раз повернутися у погріб та забрати решту картоплі. Її також пропила.
За скоєну крадіжку Світлану затримали та порушили проти неї кримінальну справу за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Можливо, спілкуючись із міліціонерами, жінка усвідомить, що пляшка горілки не варта того, щоб через неї потрапити у тюремну камеру.

Автор: Оксана Грузін, інспектор Новосанжарського РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 жовтня 2010, 11:21 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації