Вхід | Реєстрація

Ахмед Янузі: «Забити на один гол більше»

Ахмед Янузі: «Забити на один гол більше»
Відразу після повернення команди з Ялти своїми враженнями від зборів, а також міркуваннями щодо майбутньої гри з «Арсеналом» поділився форвард нашої команди Ахмед Янузі.

- Ахмед, як працювалося в давно уподобаному командою Криму?
- О, умови у нас там завжди просто шикарні. Все, що було намічено, думаю, виконали. Ось тільки погода в матчі з «Севастополем» "підкачала", та й сама гра не вийшла.

- Як оцінюєш свої фізичні кондиції, готовий знову забивати?
- Я вимогливий до своєї формі завжди, фізичних навантажень не уникаю, адже потім набагато легше в офіційних матчах. Ми втратили очки в Луганську, тепер потрібно надолужувати, боротися виключно за перемогу.

- Зараз тебе не покликали в національну збірну Албанії, грав лише інший твій одноклубник Арменд ...
- Коли я минулого разу викликався, переговорив з головним тренером першої команди, і він мене запевнив, що мій час ще попереду, головне працювати, і доводити. А зараз багато захисників травмовано, і тренерський штаб вирішив перевірити в дії деяких нових людей. Тому, мабуть зі мною почекали. Адже я наймолодший у команді, а там велика конкуренція у нападі. Але я не ображаюся ні на кого. У передній лінії у нас класні виконавці, такі як Саліх, Капланом.

 - Не знаєш, чому не грав в останньому матчі з Боснією твій колишній одноклубник Цуррі?
- У нього травма. Йому тільки зробили операцію, і я навіть не знаю точно, коли він повернеться в стрій. Сам Дебатік мені казав, що почне знову тренуватися не раніше, ніж через два-три місяці.

- Що потрібно зробити «Ворсклі», щоб здолати «Арсенал»?
- Не хочу говорити багато розумних фраз про тактику та інше. Скажу просто - ми повинні забити на один гол більше, і перемогти заради наших уболівальників.

Автор: Прес-служба ФК «Ворскла»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 жовтня 2010, 11:23 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації