Вхід | Реєстрація

Транс-Формер оголошує Війну

Транс-Формер оголошує Війну
У трьох своїх попередніх альбомах полтавська команда Транс-формер уже так пройшлася ліричними темами і піснями про кохання, що тепер їх потягнуло на соціальну тематику. Тому закономірно, що черговим синґлом хлопців стала пісня Війна, яку вони презентуватимуть цієї неділі.
«Наше покоління, на щастя, не знає, що таке війна», — каже вокаліст групи Валерій Мельник. «Але останнім часом різні конфлікти і суперечки доходять до точки кипіння і практично до бойових дій. Дуже б хотілося, щоб люди, які доводять до таких критичних точок, більше замислювалися про те, куди це може привести». Але таке пояснення є тільки одним з можливих трактувань ідеї пісні. З іншого боку Транс-Формер хотів сказати, що війна ведеться не тільки навколо нас, але і всередині кожен витримує щоденну якусь битву з самим собою, і про це в пісні теж йдеться.
Напевно через таку багатошаровість сама композиція народжувалася незвично, як для цієї групи, довго. «На відміну від наших попередніх пісень, вона з’являлася дуже довго: якимись окремими фразами, окремими реченнями, якимись картинками з життя… процес написання тривав фактично пів-року. І коли вона остаточно вималювалася як закінчена пісня, назву не довелося довго шукати. Вона вже була сформована, в неї була ідея — ідея війни», — пояснює Валерій. І осінь, на думку музикантів, найліпший час для того, щоб підштовхнути людей до роздумів на цю тему.
14 жовтня у столичному салоні «Музторг» відбудеться презентація кліпу на пісню «Війна». Над створенням цього виднограю працювала команда Творчого Об'єднання «СHUDESA Ent.» на чолі з скандально відомим режисером Пашею Мартиновим. У процесі роботи він використав воєнні щоденники видатного українського режисера Олександра Довженка, які в свій час були заборонені Йосифом Сталіним і до цього часу припадали пилом у схронах УкрКіноХронік. Хочемо зазначити, що багато з цих кадрів будуть вперше представлені широкому загалу! «Я не боюся судових позовів у свій бік, бо впевнений, що роблю корисну справу», — стверджує режисер.

Автор: www.news.studclub.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 жовтня 2010, 12:01 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації