- Selena2017
12 грудня, 17:54
На тему: Волонтер Альона Шуліка стала першим у громаді «помічником ветерана» - welam16
6 грудня, 20:23
На тему: Бюро переводов: Профессиональные услуги перевода текстов - welam16
30 листопада, 17:18
На тему: Тактическая одежда для военных — использование - romanova88
29 листопада, 13:33
На тему: Як прискорити ріст волосся - Чудо Юдо
15 листопада, 09:41
На тему: Чи сядуть чиновники міськради за кермо вантажівки зі сміттям?
Мандарини завозять із 5 країн. Які найсмачніші?
Як тільки ви заходите в магазин і бачите ящики з яскравими мандаринкамии, то ніби поринаєте у святкову атмосферу. Ще хвилину тому в голові крутилися тисячі думок, а запах улюблених цитрусових замінив їх приємними спогадами про сніжну зиму, ошатну новорічну ялинку і келих ігристого вина.
Мандарини — незмінні символи Нового року. Тому ніхто не бажає витрачати кошти і час на сухі кислі плоди, які, крім усього, потрібно довго й нудно чистити. Щоб ви змогли насолоджуватися дійсно солодкими і соковитими цитрусовими, ми вирішили розповісти, за якими ознаками можна вибрати потрібний вам сорт мандаринів.
Одними з найбільш солодких цитрусових вважають абхазькі. Вони соковиті, кисло-солодкі, без кісточок. Розпізнати їх можна по відчутно пухкій шкірці. Мандарини чистяться самі, щойно потрапивши до вас у руки, тому багато продавців недолюблюють цей вид, аргументуючи це тим, що мандарини в ящиках і на прилавках швидко псуються.
Першими на ринках і в магазинах з’являються китайські мандарини. Вони досить сухі і кислі, погано чистяться. Багато продавців намагаються підсунути їх покупцям під виглядом абхазьких. Але з вами такий номер не пройде. Запам’ятайте, «китайців» видають листочки.
Ще один прекрасний вид мандаринок — марокканські, вони набагато більші, соковитіші й солодші за абхазькі, але в них уже є кісточки. «Марроканці» відрізняються від своїх братів з інших країн ціною. Розпізнати марокканські цитрусові можна за чорною наклейкою у формі ромба.
Ізраїльські мандарини потрапляють до нас пізніше за інших. Вони кістляві і погано чистяться, тому найчастіше використовуються для фрешів.
Цитрусові з Туреччини — з кислинкою і кісточками. Розпізнати їх можна за блідою світло-помаранчевою або жовтою шкіркою.