Вхід | Реєстрація

Відбудемо вибори і — за рушниці

Ми неодноразово інформували мисливців про порядок полювання в цьогорічному сезоні. Незабаром розпочнеться полювання на хутрових звірів, а тому виникла необхідність нагадати всім мисливцям про порядок полювання, яке розпочнеться 6 листопада і завершиться 30 січня 2011 року.
Отже, згідно за наказом, полювання на зайця-русака, лисицю червону, єнотоподібну собаку буде проводитися в суботу та неділю. Норма відстрілу на одного мисливця в один день полювання: один заєць, а лисиця і єнот не лімітовані через високу чисельність їх поголів’я.
Полювання на копитних звірів розпочинається 23 жовтня і завершиться 26 грудня, полювання здійснюється за ліцензіями.
Поряд з цим продовжиться до 26 грудня і полювання на пернату дичину, а на дику гуску до 30 січня наступного року. Дні полювання на пернатих — також субота та неділя, а середа та четвер для полювання закриті.
Ті мисливці, які бажають продовжити полювання і в січні 2011 року, мусять напередодні Нового року сплатити всі необхідні внески та замінити контрольну картку у лісництві.
Уже сьогодні  мисливці можуть придбати у нашому господарстві відстрільні картки, ціна яких становить: 190 грн. на весь сезон полювання і 60 грн. на один день полювання. Картки реалізуються в бухгалтерії господарства та єгерями ГМРГ.
Хочу звернутись до тих, хто намагається полювати без відповідних документів:  рекомендую не випробувати свої нерви, не ховатися в бур’янах від єгеря, мов той заєць, бо штрафні санкції нині набагато вищі, ніж сплата всіх внесків.
Вірю і знаю, що кобеляцькі мисливці — люди порядні, чесні, тому бажаю всім міцного здоров’я, твердої руки і залізних нервів, приємних вам зустрічей на природі і ні пуху, ні пера!

Автор: Валентин ПАНІЧЕВСЬКИЙ, директор Кобеляцького ГМРГ, Почесний член УТМР


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 жовтня 2010, 11:29 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації