Вхід | Реєстрація

«Лиман» іде до чемпіонства

Шедіївська команда, перемігши одного з прямих конкурентів — нехворощанську «Оріль», практично забезпечила собі чемпіонські медалі.
У лізі першій чемпіон уже відомий. Наразі там точиться запекла боротьба за друге місце. Зараз на нього претендують новосанжарська «Сила ради» та драбинівська «Чиста криниця». У перших є і перевага у два очки, і суперник в останньому турі легший. Але у футболі буває все, тому шанси є і у драбинівських футболістів. У турі ж чинному «Чистій криниці» вдалося скоротити відрив, перемігши «Силу ради» на новосанжарському стадіоні.
Інші результати поточного туру.
І ліга. «Сила ради» (Нові Санжари) — «Чиста криниця» (Драбинівка) — 0:2; «Штурм» (Великі Солонці) — «Газовик» (Нові Санжари) — 3:5; «Маяк» (Малий Кобелячок) — «Старт» (Писарівка) — 2:3; «Авангард» (Попове) — «Колос» (Стовбина Долина) — 5:2.
ІІ ліга. «Лиман-2» (Шедієве) — «Ворскла» (Забрідки) — 4:1; «Оріль» (Нехвороща) — «Лиман» (Шедієве) — 0:1; «Темп» (Суха Маячка) — «ДЮСШ» (Нехвороща) — 11:0; «Юність» (Галущина Гребля) — «Ворона» (Лелюхівка) — 1:1.

***

У черговому турі обласної першості новосанжарський «Стан­дарт» на виїзді зустрічався із командою ФК «Карлівка». Основний склад поступився з рахунком 2:0, а от юніори здобули мінімальну перемогу — 1:0.

***

У Сухій Маячці вперше провели міні-футбольний турнір імені Івана Крижанівського, колишнього голови місцевого колгоспу, військового та орденоносця. У розіграші взяли участь чотири команди з Новосанжарського району. Перед початком матчів гравців привітали голова районної федерації футболу Анатолій Чумак та директор центру соціальних служб для молоді Ігор Романець. Вони ж провели і суддівство всіх матчів. У підсумку змагань І місце посіли господарі — «Темп» із Сухої Маячки. ІІ місце — «Темп» (юнаки), ІІІ — ФК «Ленінове», ІV — «Юність» (Галущина Гребля). Трійка призерів отримала грамоти та грошові винагороди у сумі 100, 75 і 50 гривень відповідно. Переможець до цього додав ще й почесний кубок. Організатори визначили і кращих гравців турніру. Ними стали Микола Магар, Андрій Сімаков та Руслан Зінич. Спонсором турніру виступив директор ТОВ «Елеватор «Чиста криниця» Микола Харченко. За це організатори висловлюють йому велику подяку.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 жовтня 2010, 12:39 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
1. ....ааа.... / 23 жовтня 2010, 21:02
СТОвбина....))))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації