Вхід | Реєстрація

По вулиці Шевченка зрізали «лежачого поліцейського»

По вулиці Шевченка зрізали «лежачого поліцейського»
Більшість автовласників сприй­ня­ли цю подію позитивно.
До редакції зателефонував один із жителів Кобеляк і сказав: «Передайте Ісипу (кобеляцькому міському голові — редакція) нехай позрізають їх усі. Ні, біля другої школи нехай залишать. Школа, дітки — то святе, там швидкість потрібно регулювати. А більше ніде ті «поліцейські» не потрібні, тільки машину на них б’єш».
Міський голова Олександр Ісип підтвердив, що частину «лежачого поліцейського», який розташований на підйомі по вулиці Шевченка, «зрізали» згідно із рішенням міської ради. За словами міського очільники, про це владу прохали як громадяни, так і представники комунальних служб. Олександр Ісип сказав: «Дійсно, «лежачий поліцейський», розташований на перехресті вулиць Шевченка і Касьяна, створював зайві проблеми для руху автотранспорту. Особливо це було помітно в зимову пору року. Через нього автомобілі, в тому числі і ті, що обслуговують комунальні підприємства в період ожеледиці, часто-густо не могли виїхати на підйомі, котрий веде до площі Перемоги. Зважаючи на прохання громади, ми й прийняли відповідне рішення».
Інші «лежачі поліцейські» обмежуватимуть швидкість руху по вулицях міста.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 жовтня 2010, 12:43 | Кобеляки |


1. іван / 16 жовтня 2010, 19:25
Які там нормативи у водія, у нього тільки не нормативна лексика!!! Він крім матюхів нічогісінько не знає!
2. Сергій / 17 жовтня 2010, 23:39
www.dnop.com.ua/dnaop/date_9.htm
3. Гоніво / 18 жовтня 2010, 09:18
А ананізм це те, що замість мого ім"я написало моє мило. А внизу ще нагло помітка стоїть, що мило в коментах не виводиться.
4. 666 / 4 листопада 2010, 17:20
жалко що нихто з керивництва не ламав ноги (обидві), і їх не возили по місту, до лікарні на швидкій допомогі(УАЗ)!!! а тепер думайте! Школа, лікарня не заперечую!!
Р. S. В Харкові клуб автомобілістів ВИГРАВ СУД і зрізали всі. (крім шкіл)
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації