Вхід | Реєстрація

Суха гілка мало не травмувала людину

Суха гілка мало не травмувала людину
У суботу в Кобеляках могла статися надзвичайна подія. Величезна гілка з сухого каштана впала на тротуар у місці пожвавленого руху.
«Це нам усім дуже повезло — розповідає кобелячанин Олександр Касьяненко. — Якраз вчора я відігнав з двору тільки відремонтовану машину. Аби не зробив цього, гілка б упала якраз на неї. Та що там машина, там коляска з дитиною півчаса тому назад стояла». Чоловік спльовує через ліве плече і додає: «Тьфу, тьфу, тьфу, хоча б не зглазити».
Майже п’ятиметрова гілка відломилася від сухого каштана і впала  близько восьмої години ранку. Вона вдарилася об металеві ворота і розкололася навпіл. Одна частина гілки впала на пішохідний тротуар, інша — у двір житлового будинку. Завдяки щасливій випадковості ніхто не постраждав. Зазвичай у цій частині вулиці Шевченка завжди пожвавлений пішохідний рух. Кобелячани йдуть на роботу, діти — в школу.
Розповівши про те, що сталося, Олександр Касьяненко берер частину гілки і відтягує її з тротуару. «Це ж Саша зараз прибере, а через день, а може й через п’ять хвилин, інша гілка впаде», — долучається до розмови його мама Тетяна Масич. «Он подивіться, — показує рукою. — Два каштани сухі-сухісінькі». Жінка розповідає, що ще в травні зверталася у Міську сервісну службу із проханням спиляти два дерева, які загрожують безпеці пішоходів. «А мені Слісаренко (директор комунального підприємства — редакція) й каже: «Це ж магазини нада обезточувати, клопоту буде багато». А як ті дерева когось уб’ють? Тоді на поминки в тих магазинах будуть скуплятися».
За словами Тетяни Масич, влітку до них приходили інспектори по благоустрою Міської сервісної служби. Вони склали протокол про складовані в неналежному місці будівельні матеріали. Жінка і їх повідомила про аварійні дерева. Але їх знову не спиляли. Масич готова заплатити за роботу, аби лише її виконали.
Того ж дня про ситуацію був проінформований секретар міської ради Сергій Галушко. Він пообіцяв, що через 2 години на місце події приїде робітник Міської сервісної служби і  обпиляє сухі гілки, які нависають над тротуаром. А згодом — ліквідують обидві небезпечні деревини. Дійсно, у той же день майстер комунального підприємства Олександр Каїра виконав першу частину обіцяного. «Тільки-но мені дадуть вишку, я й дерева спиляю», — сказав фахівець.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 жовтня 2010, 12:49 | Кобеляки | Надзвичайне


1. Олексій / 15 жовтня 2010, 13:02
Не стаття а тошнотворна заказуха. ИМХО
2. Водій / 15 жовтня 2010, 21:20
Олексій а і справді, в чому заказуха ?
мені здається що готується почва під випилку чергових дерев....

є у мене товариш, завжди любить підколоти фразою: "якщо здається треба хреститись" )) ІМХО - навпаки, правильна стаття !
3. Олег / 17 жовтня 2010, 23:19
Так тож треба ще, щось робити.А то просто, вручив попередження і порядок- через деякий час, можна й штрафувать.Все геніальне просто.Тільки от біда, вибори скоро якось незручно штрафувати свого-ж виборця:)))
4. Мавка / 18 жовтня 2010, 09:27
New York , добрий комент, сміялася дуже.
5. New York / 19 жовтня 2010, 19:19
В Україні тільки два варіанти: або воно хрен зна шо, або його зовсім немає. Я обираю другий.
У більшості наших людей нема почуття комфорту та затишку. Для більшості — "О, диви, воно зелене, з листочками, вишеньки на ньому червячки доїдають... ну й хай собі росте! Це ж красіво, природа! Е, нє! Природу я люблю!"
А я кажу — дєрьмо! І нема у цьому ніякої краси. Просто зелені плями обабіч доріг. Авангард, блін! ))))

Колю, хай параші закривають. Один фіг, усі сцють під забори і стіни. ))))
6. KING / 19 жовтня 2010, 23:45
New York мав на увазі недоглянуті, аварійні, небезпечні дерева, а не все зелене підряд.

А я так розумію він має на увазі всі дерева, які йому заважають йти по тротуарі, все зелене підряд, що росте не в ту сторону куди потрібно :)

Ану глянь, тут - Посилання на www.rusas.ru
Помітив сірку чи гарь? Це так без недоглянутих дерев біля дороги.

Там дороги не бачу, це чийсь двір, якогось хазяїна, який слідкує за своїм газоном. Що, як дерева спиляємо так комунслужба неодмінно буде отакі газончики біля доріг тримати? :)

А тепер подивись сюди: Посилання на borvisti.com.ua Нічого не впізнаєш?
Так що ти там про гарь казав?

Ну в тому, що людям Бог мало мізків дав, дерева якраз і не винні.

Посилання на www.best4best.ru
Посилання на www.mediaport.ua в тему :)

Коротше, я біля свого двору на цих вихідних обпиляю гілки, щоб людям не заважали, якщо є такі, а ЛЕП над ними немає. А ви зі своїми розбирайтеся самі :) Думаю це найкраща позиція буде
7. Любов / 20 жовтня 2010, 10:19
KING, я розповім тобі, як я це все бачу в ідеалі.
Біля доріг повинні рости (якщо рости) дерева красиві на вигляд: берези, каштани, ялинки, туї...
Плоди фруктових дерев поряд з проїжджою територією покриваються пилом, брудом, заразою різною... А діти зі школи йдуть і хапають їх.
Тому я вважаю, що біля доріг НЕ ПОВИННІ рости фруктові насадження.
Зате можна посадити чарівний фруктовий парк. Уяви яблучний сад в центрі Кобеляк.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації