Вхід | Реєстрація

Міліція має не допустити провокацій

Міліція має не допустити провокацій
14‑го жовтня у Новосанжарському райвідділі міліцій відбулося розширене засідання, на якому міліціонери Новосанжарщини підвели підсумки роботи за 9 місяців поточного року щодо боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку, протидії наркоманії суспільства та забезпечення належного дотримання виконавчої дисципліни.
У зібранні взяли участь керівництво райвідділу, заступник голови районної ради Борис Васильович Федоренко, особовий склад райвідділу.
Розпочав робочу зустріч начальник РВ Сергій Махно, який розповів про стан злочинності, про практику запобігання пияцтву і вживанню тютюнових виробів у громадських місцях. Він також оголосив результати проведення міліцією оперативно-профілактичних операцій.
Заступник голови районної ради Борис Федоренко відмітив роботу міліції, говорив, що працівниками Новосанжарського райвідділу систематично здійснюються профілактичні заходи, направлені на усунення причин та умов, що сприяють поширенню негативних явищ.
Користуючись нагодою, Борис Федоренко вручив відзнаку Новосанжарської районної ради «За заслуги» старшому слідчому Новосанжарського райвідділу майору міліції Івану Головку (на фото).
Окремо обговорювалися питання щодо організації охорони громадського порядку під час підготовки та проведення виборів. З доповіддю з цього питання виступив заступник начальника — начальник громадської безпеки Сергій Пархоменко.
У обговоренні Сергій Махно наголосив, що міліція є поза політикою і повинна організовувати свою діяльність виключно у відповідності до існуючих законів України та вжити максимум заходів для забезпечення реалізації конституційних прав кожного виборця та належну охорону громадського порядку.
— Не допускати провокацій, правопорушень та злочинів — головне завдання працівників міліції Новосанжарщини на виборах у місцеві органи влади у 2010 році, — насамкінець акцентував увагу присутніх Сергій Махно.

Автор: Оксана ГРУЗІН, інспектор по зв’язках з населенням та ГФ Новосанжарського РВ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 жовтня 2010, 10:46 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації