Вхід | Реєстрація

Осіння дорога несе небезпеку

Прийшла осінь, а разом із нею похолодання, дощі, тумани, хмарна погода. Тривалість світлового часу доби помітно зменшилась, на дорогах, вулицях з’являється опале листя, бруд, що є причинами автопригод.
Державтоінспекція Полтавської області звертається до учасників дорожнього руху з проханням бути дуже уважними, беручи участь в дорожньому русі, не поспішати, тому що поспіх може призвести до трагедії, та дотримуватися вимог правил дорожнього руху. Пам’ятайте,що дотримання правил — це збереження життя та здоров’я собі й оточуючим.
Пішоходи та велосипедисти! Обмежте своє пересування в темний час доби в умовах поганої видимості по проїжджій частині дороги.
Пішоходи! Переходьте проїжджу частину вулиці в призначених для цього місцях по пішохідних переходах, а у разі їх відсутності — на перехрестях по лініях тротуарів або узбіч.
Велосипедисти! Обов’язково використовуйте велосипед тільки в справному стані, зі справними гальмами, обладнаний катафотами, світловими фарами. У темну пору доби та в умовах недостатньої видимості, рухаючись проїжджою частиною чи узбіччям, виділяйте себе для своєчасного виявлення іншими учасниками дорожнього руху, щоб уникнути наїзду. Не зайвим буде (для особистої безпеки) мати одяг зі світловідображаючими елементами, що вчасно можуть помітити водії. Особливо важливо забезпечити таким одягом дітей, що відвідують школи в умовах недостатньої видимості або коли їхній маршрут проходить неосвітленими ділянками дороги.
Водії! Звертайте увагу на погодні умови, будьте уважними за кермом свого автомобіля в темний час доби. Особливо під час настання сутінок, туманів та на тих ділянках траси де є опале листя і бруд.
Шановні учасники дорожнього руху! Бережіть своє життя та життя інших, адже коли його втратиш, то назад не повернеш!

Автор: Олег ТИТАР, заступник командира Кобеляцької роти ДПС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 жовтня 2010, 11:05 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації