Вхід | Реєстрація

«Колос» у меншості зазнав нищівної поразки

«Колос» у меншості зазнав нищівної поразки
На жаль, кобеляцький «Колос», граючи вдома, не зміг порадувати своїх уболівальників. Цього разу «колосяни» стали жертвою лубенських футболістів.
Уже із перших хвилин матчу, який відбувся на районному стадіоні «Колос», ігровою ініціативою заволоділи гості. Невисокі, але швидкі та технічні футболісти з Лубен частіше загрожували воротам господарів. Не можна сказати, що кобелячани лише відбивалися, вони теж постійно намагалися пройти до штрафного майданчика суперників. Але атаки гостей усе ж були гострішими. Лубенці до середини першого тайму забили два голи. З трибун уболівальники почали кричати: «Буде п’ять!» Це був прогноз щодо кількості голів, забитих у ворота кобелячан. Забігаючи наперед, потрібно констатувати, що цей сумний прогноз справдився. Щоправда, в першому таймі господарі поля зуміли повернути матчу інтригу, відквитавши один гол. М’яч у ворота лубенців забив найактивніший серед кобелячан — Ігор Кононенко.
На другий тайм кобеляцькі футболісти вийшли з бажанням та наміром повернути хід гри на свою користь. Можливо, саме це бажання й зіграло з ними злий жарт. Наші футболісти дуже старалися, не шкодували ні себе, ні суперників і, нехай не зумисно, та все ж порушували правила. І вже на початку другого тайму один із провідних виконавців «Колоса» Сергій Лупинос отримав друге попередження і покинув поле. Після цього ще кілька хвилин точилася рівна боротьба. А потім лубенці остаточно заволоділи ігровою ініціативою. Користуючись своєю перевагою в центрі поля, вони раз по раз закидали м’яча за спини кобеляцьких захисників, а їх швидкі нападники буквально вилітали на вільний простір. Траплялось, що одразу один-два форварди виходили на одного кобеляцького голкіпера. Він виручав своїх як міг та все ж пропустив ще три голи. Все відбувалося згідно із «замовленням» глядачів: кобелячани програли 1:5. Хоча потрібно відзначити, що грали наші футболісти непогано. Просто клас їх суперників виявився вищим. «У них же грає збірна Полтавської та Київської областей, — пояснив причину такого результату Максим Онищенко, співробітник ДСТ «Колос» і сам колишній гравець — а у нас лише три легіонери. Та й хлопці наші всі вчаться у вузах, не завжди можуть разом тренуватися».
Дехто із глядачів, покидаючи стадіон, голосно висловлював своє невдоволення грою земляків і підходом до справи керівників команди. Зокрема кобелячанин Микола Варич висловив таку думку: «Не «тягнуть» тут — нехай грають у нижчій лізі. А найприкріше те, що за юнацький склад привозять грати кременчужан… Яка ж тоді зміна підросте? Навіщо у нас тренери ДЮСШ працюють?!»

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 жовтня 2010, 11:08 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації