Вхід | Реєстрація

Стовбина Долина відгуляла День села

Стовбина Долина відгуляла День села
14‑го жовтня, в День Покрови Пресвятої Богородиці, у селі відбулося яскраве свято.
Розпочалося святкування з богослужіння у Свято-Покровському храмі, яке очолив єпископ Полтавський і Кременчуцький Федір та настоятель церкви — отець Іван.
Потім у приміщенні Будинку Культури відбувся шаховий турнір. Паралельно проходили також змагання з волейболу, у яких взяли участь дві команди зі Стовбиної Долини та команда із Супротивної Балки.
Надалі жителів та гостей села чекав святковий концерт, який організували директор сільського Будинку Культури Ігор Коба та художній керівник Людмила Дмитренко.
Першою привітала всіх зі святом сільський голова Любов Нестор. У концерті взяли участь художній колектив «Долинянка», козаки з Малого Кобелячка на чолі з Петром Скубієм, місцевий поет-пісняр Олексій Гелеверя. Учні Стовбинодолинського НВК порадували глядачів піснями та сценкою «Ріпка». А одинадцятикласник Антон Голяник розказав чудову гумореску про рідне село. Студентки Юлія Коба та Наталія Гайко подарували глядачам пісню «Обернитесь».
Після їхнього виступу на сцену вийшла голова сільської ради Любов Нестор і зачитала подяку, яка надійшла з Аграрного коледжу управління права ПДАА на адресу Стовбинодолинського НВК за навчання і виховання студентки Юлії Коби.
У продовженні концерту на стовбинодолинців очікували чудовий спів та феєричне шоу від представника весільного агентства «Маріво» Оксани Колос. Не міг не привітати земляків селищний голова Нових Санжар Андрій Река, який порадував присутніх декламуванням вітальних віршів.
У рамках свята відбулася виставка робіт місцевих талантів. У ній особливо вирізнялися вишиванки Віри Попової. Приємно здивував односельчан своїми роботами молодий художник Андрій Коломоєць. Майстерних земляків відзначили не тільки увагою, але й подарунками.
Поруч була представлена виставка робіт місцевої школи з малювання та ліплення. Авторів найкращих робіт також було нагороджено. Подарунки отримали Ігор Бодак, Денис Коба, Ліда Гнетньова, Роман Дмитренко, Марина Васюта та Анжела Коба.
Також організатори не забули привітати в День села іменників та новонароджених. Їм були вручені подарунки, придбані на спонсорські кошти місцевих фермерів та підприємців.
Після закінчення концерту та огляду виставок всі сіли до святкового столу, де на них чекала гаряча юшка та куліш, який приготував Володимир Сліпко.
Продовжилось свято дискотекою із живою музикою «Ніколя» від весільного агентства «Маріво».

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації