Вхід | Реєстрація

У парку Перемоги посадили 15 хвойних дерев

У парку Перемоги посадили 15 хвойних дерев

19 жовтня посадити саджанці у кобеляцькому парку прийшли працівники філії страхової компанії «Провідна», колектив міськради та представники комунальної служби.
— Це місце міськрада виділила на прохання страхової компанії, — розповідає міський голова Олександр Ісип. — Територія, де ростимуть дерева, називатиметься Алея Провідної.
До громади підійшов отець Василь Сверлович, прочитав молитву, освятив саджанці і благословив присутніх на добру справу.
— Зараз ми саджаємо 15 туй, — розповіла директор філії компанії «Провідна» в Полтавській області Лариса Бездубна. — Компанія має велику місію — відродження престижу роботи страхового агента. Туя росте швидко, ми надіємося, що ми поряд з ними також будемо розвиватися швидко. Акція проходить у чотирьох районах Полтавщини. Всього по Україні буде висаджено 1500 дерев. Якби зібрати їх в одне місце — вийшов би непоганий лісочок.
Представники міськради припустили, що поряд з алеєю можна встановити ліхтарі і лавочки. А хтось, між іншим, напівголосно додав: «головне, аби ці туї не покрали».


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 жовтня 2010, 12:05 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації