Вхід | Реєстрація

Щоб у Кобеляках накачати м’язи, потрібно чекати дозволу із Києва

Виявляється, що для того, або займатися спортом, зокрема тренувати м’язи, недостатньо мати бажання і необхідний інвентар. Потрібні ще й спеціальні дозволи.
До написання цієї статті автора спонукало звернення кількох жителів міста Кобеляки. Вони звикли займатися спортом, тренуючи м’язи та нарощуючи фізичну силу у тренажерному залі районної дитячо-юнацької спортивної школи. Але під час одного із тренувань їх ввічливо попросили покинути зал. Справа в тому, що для того, щоб ДЮСШ могла надавати приміщення дорослим атлетам, потрібно отримати спеціальну ліцензію.
Питанням отримання ліцензії займається інструктор ДЮСШ Георгій Горгола. Він повідомив спеціально для «ЕХО», що для цього потрібно зібрати ряд документів — від свідоцтва про державну реєстрацію до виписки із рішення районної ради. А найголовніше те, що ліцензію не видадуть без спеціально створеної робочої програми. У Кобеляках її ніхто написати не може. Саме тому за допомогою Георгій Горгола звернувся до одного із фахівців Київського університету фізичної культури та спорту. Це було ще у червні поточного року.
Повідомлення про виготовлення програми Георгій Горгола отримав 6 жовтня. Вже наступного дня він був у Києві і передав весь пакет документів у Міністерство сім’ї, молоді та спорту. Там йому повідомили, що документи оформлені належним чином, але доведеться чекати ще 10–15 днів, доки їх не розгляне спеціальна комісія. А після отримання позитивного рішення необхідно  заплатити 907 гривень за ліцензію. До речі, через її відсутність припинив свою роботу ще один спортзал у Кобеляках.
На щастя для себе і своїх наставників вихованці ДЮСШ продовжують займатися спортом у тренажерному залі. На це у школи дозвіл є.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 жовтня 2010, 12:32 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації