Вхід | Реєстрація

Нова форма і хет-трик Гарця

Нова форма і хет-трик Гарця
У останньому турі обласної першості новосанжарський «Стандарт» порадував глядачів презентацією нового комплекту форми та нічиєю із лідером нашої групи — «Нивою» з Філенкового.
На останній цього року матч наші футболісти вийшли у салатових футболках і шортах із чорними вставками. На грудях кожного гравця красувався навскісний напис «Стандарт». Варто зауважити, що нова форма дещо нагадує запасну грізної каталонської «Барселони», тому хочеться вірити, що і нашій команді салатовий колір також приноситиме тільки перемоги.
У суботу на поле стадіону вийшов наступний склад: Валентин Білокінь — Вадим Олешко, Віталій Святелик, Олександр Буртняк, Євген Козаченко — Владислав Олійник, Костянтин Лях, Михайло Булиш, Владислав Мокляк, Віталій Гарець, Віталій Баранович. Як помітно із цієї розстановки, наша команда вийшла на гру без чистих форвардів. І за атаку, і за захист відповідали четвірка центральних півзахисників — Мокляк, Гарець, Булиш, Баранович. Подібна стратегія принесла свій результат — «Стандарт» і захищався вміло, і в атаці грав досить різноманітно.
Відкривати рахунок господарі могли вже на перших хвилинах. Владислав Мокляк вийшов сам на сам із воротарем, прокинув повз нього м’яч і впав, збитий голкіпером у підкаті. Суддя інцидент проігнорував. Це було лише перше неоднозначне рішення арбітра у цьому матчі. Невдовзі після цього «Нива» відкрила рахунок у грі, уміло використавши штрафний — 0:1. Але поступалися господарі недовго, після подачі Віталій Гарець точно пробив головою і вирівняв рахунок — 1:1. Гості притиснули «Стандарт» до воріт і забили знову — 1:2. У відповідь новосанжарські футболісти впіймали суперника на контратаці. Гарець помітив рух воротаря уперед і з-за меж штрафної майстерно перекинув голкіпера — 2:2. Потім гості знову не змогли втримати Віталія Гарця, який вдруге відзначився головою, замкнувши кидок Михайла Булиша з аута — 3:2! Віталій зробив хет-трик, а наша команда повела у рахунку.
У наших воротах творив дива голкіпер Валентин Білокінь, і здавалося, що останній тур принесе нашій команді останню цього року перемогу. Вболівальники не вірили своїм очам — «Стандарт» перемагав «Ниву», яка до цього поєдинку не втратила жодного очка!!! Перемога була дуже близькою. Але… виграти нашій команді не дали.
На останніх хвилинах зустрічі гравця гостей штовхнули в спину у нашому штрафному майданчику. Пенальті?! Ні, суддя падіння ігнорує і продовжує матч. Але що він робить далі?! Коли вже йде додатковий час, гравець «Ниви» у штрафному при подачі просто вилазить на спину Вадиму Олешку і потім із криком падає. І суддя призначає пенальті за відверту симуляцію на 92‑ій хвилині!!! Гравці «Стандарта» кидаються до арбітра мало не з кулаками. На полі ледь не виникає бійка. Але невдовзі пристрасті вщухають. Суддя, звичайно ж, не відміняє рішення. Гравець «Ниви» б’є пенальті і забиває — 3:3. За кілька секунд лунає фінальний свисток. З поля суддівська бригада іде в супроводі працівників міліції, які оберігають арбітрів від розлютованих новосанжарських уболівальників.
Кінцівка останньої гри сезону видається дещо змазаною. Але радує те, що нова форма, за загальним переконанням, визнається «фартовою». Можливо, у ній наступний сезон команда проведе краще. Поки що результат надто втішним не назвеш — останнє, десяте, місце у своїй підгрупі. Далі буде.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 жовтня 2010, 13:02 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації