Вхід | Реєстрація

Пожежні прибули на місце події через 3 хвилини

Пожежні прибули на місце події через 3 хвилини
Лише завдяки оперативним і чітким діям співробітників Кобеляцького райвідділу МНС було врятовано будинок по вулиці Ветеринарній.
«Екіпаж у складі начальника караулу Дениса Мосура, пожежних Валентина Ломакова, Романа Попруги і водія Олександра Попруги прибув на місце пожежі через 3 хвилини після отримання виклику. Співробітники правильно оцінили обстановку, знеструмили будинок, перекрили подачу газу і почали гасіння. До 9.00 пожежа була локалізована, а ще через півгодини ліквідована», — так прокоментував цей випадок та дії своїх підлеглих виконуючий обов’язки начальника райвідділу МНС Володимир Дубовик.
А за сухою мовою офіційного коментаря — врятований будинок, у якому жила міська пенсіонерка. Того дня вона, замкнувши хату, пішла по молоко. А повернувшись, побачила, що її будинок уже рятують від вогню. Дим над оселею пенсіонерки побачив один із сусідів. Він і зателефонувала в МНС. «Молодці хлопці, не пройшло й п’ять минут як приїхали», — розповіла інша сусідка.
Приїхавши на місце, пожежні побачили, що палає малесенька дерев’яна прибудова до хати. А вогонь, набираючи сили, розповсюджується на дах і в середину будинку. Прибудову, точніше, те, що від неї залишилося, погасили швидко. А ось далі довелося пововтузитися. Адже в одній із кімнат бабуся влаштувала своєрідний склад вживаних речей, які прийнято вважати мотлохом. Усе це утруднювало пересування по будинку. Пожежні раз по раз перечіпалися через листи металу та інші предмети, задихаючись від ядучого диму, котрий ішов від величезної купи  ганчір’я.
Вогонь пошкодив лише частину будинку, жилі кімнати не постраждали. Зараз співробітники МНС встановлюють причину загоряння.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 жовтня 2010, 14:15 | Кобеляки | Надзвичайне
1. Володимир / 22 жовтня 2010, 15:05
Не Олександр Попруга а Олександр Головко
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації