Вхід | Реєстрація

Після ДТП водій «Ніссана» кинувся бити скутериста

Після ДТП водій «Ніссана» кинувся бити скутериста
У суботу в Кобеляках сталася незвичайна дорожньо-транспортна пригода. Після зіткнення скутера і легкового автомобіля прямо на проїжджій частині вулиці Шевченка почалася бійка.
ДТП сталося близько 12‑ї години. На вулиці Шевченка, прямо перед центральною районною лікарнею, синій «Nissan Note» зіткнувся із мопедом «Honda Dio». Від удару скутер упав на дорогу. Його водій, житель Кобеляк, отримав кілька синців та подряпин. Від більш серйозних ушкоджень його врятував захисний шолом. Синій «Nissan» із київськими номерами проїхав ще кілька метрів і зупинився. Із нього вийшов чоловік і побіг до скутериста. Але не для того, щоб надати допомогу. Водій без зайвих роздумів почав бити власника мопеда. Невідомо чим би все закінчилося, якби в конфлікт не втрутилися перехожі та власники автомобілів, які проїжджали поряд. Вони розтягли забіяк.
«Я ще здалеку побачив аварію, — розповідає депутат міськради Василь Карнаух. — Не можу точно сказати, хто правий, хто винуватий. Коли бачу, цей, з «Ніссана», хлопця б’є. Я зупинився, щоб їх розборонити. Але там уже ті, хто ближче були, підбігли і хлопцеві допомогли».
Між тим, безпосередні свідки ДТП стверджували, що правила дорожнього руху порушив саме водій «Ніссана». За їх словами, скутерист, увімкнувши відповідний світловий сигнал, збирався здійснювати поворот вліво. У цей час «легковик» пішов на обгін і зачепив мопед. «Це хлопцеві ще повезло, — розповідав один зі свідків. — Він (легковий автомобіль — ред.) його тільки дзеркалом ударив. Аби шарахнув капотом, то вбив би».
Через кілька хвилин на місце пригоди прибули співробітники ДАІ та медики. Останні оглянули скутериста і виявили на його тілі кілька синців та невеликий набряк на руці. Міліціонери почали виясняти обставини пригоди. Свідки говорили, що винуватцем ДТП був водій «Ніссана». А він стверджував, що правила дорожнього руху порушував саме скутерист. Чоловік нервував і кричав: «Набігли тут мєсні, свого защищаєте». Із автомобіля вийшла і приєдналася до суперечки молода жінка із малою дитиною. Швидше за все, це була дружина власника «легковика». Вона емоційно захищала чоловіка і і навіть намагалася штурхонути в груди співробітника ДАІ. Та врешті-решт жінку вдалося заспокоїти і вмовити повернутися до автомобіля.
Вислухавши свідчення учасників і очевидців ДТП, співробітники ДАІ склали адміністративні протоколи і щодо водія «Ніссана», і щодо власника «Хонди Діо».

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 жовтня 2010, 14:57 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації