Вхід | Реєстрація

Владу Полтави запрошують у підвал будинку по вул. Освітянська, 5

Владу Полтави запрошують у підвал будинку по вул. Освітянська, 5
У третьому під’їзді цієї комунальної десятиповерхівки мешканці страждають від відсутності опалення, холодної та гарячої води і затопленого підвалу
Кілька мешканців біля свого під’їзду сьогодні чекали міську аварійну бригаду, яку викликали по номеру 1580. Їм пообіцяли, що відкачають воду з підвалу. Але ліквідувати протікання повністю фахівці не зможуть. Справа у тому, що, за попередніми висновками, частину каналізаційної труби хтось викрав. Жителі вважають — бомжі, адже підвал практично не замикається.
— Це просто знущання над нами — безкінечні комунальні проблеми. У нас за останні роки жодного разу не було нормального початку опалювального сезону. А сьогодні — взагалі нонсенс. Уявляєте, батареї були теплими лише одну добу! Більше того, через проблеми з каналізацією нам відключили холодну і гарячу воду! — обурюється Вікторія, яка мешкає на 6-му поверсі занедбаного будинку.
Жінки, що зібралися біля свого під’їду, одна поперед одної розказували журналісту «Полтавщини» про свої численні проблеми.
— Ми постійно телефонуємо на номер 1580 і пишемо заяви у наш ЖЕО № 4! Заяви пишемо — а слюсарі не приходять. А у мене двоє дітей — чотирьох років і восьми місяців. Як мені бути у нинішній ситуації? Куди бігти і що робити? — говорить Ольга з 7-го поверху.
Також мешканці звернули увагу «Полтавщини» на трубу, яка виходить з будинку — нічим не захищену від сильних морозів. Що буде із нею, якщо зима на Полтавщині й справді буде скандинавською?
Люди повідомили, що свого нинішнього начальника ЖЕО, який має опікуватися згаданими речами, поки що не знають — людина нещодавно призначена на свою посаду. Але не вірять, що керівник зможе змінити щось на краще.
— У нас працює ліфт, вивозять сміття і чудовий двірник. Але ж ми платимо не тільки за це! Подивіться, козирок над входом ось-ось впаде, елементарного ремонту в під’їзді не було давно. Нам говорять у ЖЕО, що грошей, які з нас збирають, не вистачає на капітальний ремонт або заміну труб — лише на поточний. Але ж ми порахували — під’їзд сплачує немало, близько 2 тисяч грн. на місяць за послуги ЖЕО. З кожної трикімнатної платимо 60 грн., з двокімнатної — 43 грн., з однокімнатної — 30 грн.
У під’їзді — «аромат» сирості і плісняви. Жінки пожалілися «Полтавщині» й на це. А з-під дверей електрощитової точиться вода...
Обурені мешканці дуже просили опублікувати — запрошують міського голову Полтави Андрія Матковського, його заступників, начальника профільного управління та керівника ЖЕО № 4 до себе в будинок. Дуже сподіваються, що їм таким чином допоможуть у вирішенні комунальних проблем.
Жінки обурені — догляд за маленькими дітьми ускладнюється через відсутність водиЖінки обурені — догляд за маленькими дітьми ускладнюється через відсутність води.

Автор: Анна Довгошей, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 жовтня 2010, 11:24 | Полтава | Суспільство
1. Гість / 28 жовтня 2010, 04:05
Дуже сподіваються, що їм таким чином допоможуть у вирішенні комунальних проблем.

)))))))).... наївні
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації