Вхід | Реєстрація

Дві тисячі гривень виграв рок-гурт «Modern Love»

Дві тисячі гривень виграв рок-гурт «Modern Love»
22 жовтня п’ять полтавських гуртів змагалися за приз у дві тисячі гривень.
Безкоштовний концерт у будинку культури ПТМЗ повинен був розпочатися о 18.00, а розпочався на півтори години пізніше. Дехто з тих, хто прийшов на 18.00, після виступу першої команди пішли додому. До середини концерту глядачі сиділи на місцях, але на другій його частині і вже до кінця танцювали біля сцени.
Першими виступали «Времени нет», раніше відомі під назвою «Немає часу». Потім запалював гурт «Сашенька», після них «Звір Ясочка», «Modern Love» та «Онейроїд». Виступи команд оцінювало журі. Перевагу віддали гурту «Modern Love».
Спеціальними гостями поза конкурсом виступили гурт «Транс-формер».
Посеред концерту приїхав один з кандидатів на посаду міського голови. Валерій Асадчев зі сцени проголосив промову, заспівав і покинув зал. Після чого концерт продовжився.

Автор: Валентина Зайченко, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 жовтня 2010, 13:03 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації