Вхід | Реєстрація

Морозянам «заморозили» виплати за молоко

Жителі сіл Морози та Озера скаржаться, що їм уже кілька днів не платять за здане заготівельникам молоко.
Люди кажуть: «У нас молоко Пісковий бере. Брати то бере, а вже десять днів не платить. А як нам якусь довідку брати чи щеплення корові робити, так одразу гроші плати. Тут кінець місяця, за газ потрібно розрахуватися, а грошей немає. Ми ж тільки з молока і живемо».
Сільський голова Наталія Синягівська підтвердила факт припинення оплати за здане молоко. Хоча й зазначила, що за останні 3–4 місяці таке трапляється вперше.
Заступник голови кобеляцької РДА Михайло Рудич, до якого «ЕХО» звернулося за коментарем, повідомив, що питаннями моніторингу цін на молоко і стану оплати за здану продукцію займається управління агропромислового розвитку. І адміністрація в цілому знає ситуацію по району.
Михайло Олександрович одразу зателефонував до приватного підприємця Піскового, який закуповує молоко на території Озерської сільської ради. Бізнесмен під час телефонної розмови пояснив причину затримки відсутністю оплати з боку перерообників — Пирятинського і Глобинського заводів. Але пообіцяв, що вже в середу гроші селянам почнуть повертати.
P.S. Як повідомила редакцію сільський голова, у середу гроші за молоко почали платити.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 жовтня 2010, 10:58 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації