Вхід | Реєстрація

Парад скутеристів на святі Дня села

Нещодавно День села відзначали в невеличкому селі Морози. Незважаючи на всі труднощі сьогодення, люди зуміли організуватися і добре відпочити та повеселитись.
Звичайно ж, свято стало можливим передусім завдяки бажанню працювати та організаційним здібностям озерянського сільського голови Наталії Синягівської. Вона «викроїла» кошти із небагатого сільського бюджету, знайшла підхід і до керівництва агрофірми «Фенікс» і ТОВ «Агросвіт», котрі теж стали спонсорами свята. Звичайно, морозяни не мали змоги, як у Кобеляках, провести парад байкерів‑мотоциклістів, запросити «зірок» української естради чи організувати грандіозний салют. Фінансові можливості не ті. Але морозянам було весело і без цього. Молодь села «осідлала» свої скутери і проїхала вулицями Морозів та Прощурадів. А місцеві артисти підготували для земляків чудовий концерт. Були й запрошені «зірки» — озеряни Неля Сорока та Григорій Абраменко. Щоб люди могли звеселити не лише душу, а й тіло,  дві Валентини і обидві Дорошенко пригощали їх смачною кашею. Тетяна Мороз привезла коровай, право розділити який надали молодому подружжю Лесі і Віталію Дудукіним. Світлана Баталова провела лотерею для охочих випробувати прихильність Фортуни. Словом, справа знайшлася для кожного. Люди веселилися щиро, від душі. Адже, незважаючи на всі негаразди, душа людська потребує свята.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 жовтня 2010, 11:03 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації