Вхід | Реєстрація

«Ой, зулився їзацьок, Сьо багато колюцьок…»

«Ой, зулився їзацьок, Сьо багато колюцьок…»
Це слова з віршика, які виразно вимовляв вихованець молодшої групи дитсадка «Золотий півник» на святі, приуроченому осені.
Дітки з усього дитсадочка, крім ясель, зібралися у залі, щоб зустріти чарівну осінь. Більше 120 малят тримали у руках жовті кленові листочки, які дуже їм личили. Дехто навіть додав у зачіску осінній штрих: жовті листочки, плоди з горобини, паперові овочі. Діти пригадували ознаки осені, співали, декламували вірші, танцювали та водили хороводи. Вихователь Олена Колінко з’явилася перед глядачами в образі Осені. Потім на свято завітала господиня, що поспішала на ярмарок. Вона принесла з собою до діток багато овочів і фруктів, якими нагородила її осінь. Вихователі проводили змагання, діти на швидкість розрізняли: які дари природи використовують на борщ, а які на компот.
— Овочі та фрукти вихованці поприносили з дому, — розповідає по закінченню заходу завідуюча дитсадком Любов Старостіна. — А кленові листочки дітки з вихователями завбачливо назбирали у парку Богдана Хмельницького.
Ранок 26 жовтня у «Золотому півнику» без сумніву залишив дітям безліч спогадів. Та й автор статті ще не раз мимоволі з усмішкою згадає маленьку дівчинку, що розказувала віршик: «Кицю, кицю, де була? Сьо ти їла, сьо пила…?»
Фото з цієї події

Автор: Любов ОНИЩЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 жовтня 2010, 11:22 | Кобеляки |
1. Гість / 29 жовтня 2010, 16:19
Олена Колінько - найкращий вихователь від Бога. Молодець. Багато свят держаться на ній.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації