Вхід | Реєстрація

«Лелеченці» знову дарують картини

«Лелеченці» знову дарують картини
14‑го жовтня відбулася вже традиційна зустріч новосанжарських художників у дитячому садку «Лелеченька».
Уже стало традицією у річницю відкриття художньої виставки у приміщенні дитячого садка зустрічатися із художниками Новосанжарського району. Вони з радістю відвідують малюків, які прагнуть розвивати свої творчі здібності. Звичайно ж, усі художники й так часто зустрічаються з дітьми, коли проводять з ними майстер-класи. Але, як говорять самі художники, зараз склалося так, що «Лелеченька» — це єдине місце, де вони можуть зустрітися, поділитися своїми думками, обговорити задуми і роботи, які вже втілилися у життя, та просто поспілкуватися.
— Проводити такі зустрічі необхідно, — говорить Світлана Чорнобай. — Зараз дуже важливо прилучати дітей до мистецтва. Ми робимо велику справу, що займаємося з дітками малюванням, навчаємо робити щось прекрасне. І, звичайно, радує те, що працівники дитячого садка вирішили створити картинну галерею.
— Так, дітки відвідують її з дуже великим задоволенням, учаться обговорювати побачене, висловлювати свої думки, — підтримує її директор дитячого закладу Світлана Левицька. — І це чудово, що наші задуми щодо картинної галереї підтримали усі художники району. Сьогодні до нас приєднався і новий художник, який нещодавно переїхав у наш район, Іван Жиздра. Ми сподіваємося, що і він підтримає наші традиції й проведе з дітьми майстер-клас.
Не обійшлося на зустрічі і без подарунків. Станіслав Вагнер презентував картинній галереї дитячого садка свою авторську роботу — етюд «Старі баркаси», написаний у Чорноморці. А молода художниця-початківець Зоя Жовтяк подарувала картину під назвою «Осінь».
Поспілкувалися художники і з дітками, а малюки подарували їм незабутній концерт.

Автор: Наталія РЯБЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації