Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі гирьовики у «золотій середині»

Кобеляцькі гирьовики у «золотій середині»
15–16 жовтня на базі спортивного комплексу «Іскра» проходив чемпіонат Полтавської області серед юнаків і дівчат та всеукраїнський турнір пам’яті лікаря М. А. Касьяна з гирьового спорту.
У змаганнях взяли участь 113 спортсменів 1992 р. н. та молодших, з яких 1 майстер спорту міжнародного класу, 20 кандидатів в майстри спорту, 65 спортсменів 1‑го спортивного розряду, що говорить про досить високий рівень змагань. Спортсмени представляли такі команди: Полтавська ОДЮСШ «Колос», Миргородський район, Нікопольський район, Велико-Багачанський район, Полтавський район, Харківський національний університет внутрішніх справ, Харківська ДЮСШ16, Шишацький район, Кременчуцький район,  місто Тростянець (Сумська область), Полтавський національний технічний університет, Харківський університет повітряних сил та Кобеляцький район.
У загальному заліку серед 13 команд 4 областей України володарем Кубка Касьяна стала дуже сильна команда Миргородського району (Полтавська область), друге місце посіла команда Нікопольського району (Дніпропетровська область), третіми стали представники Полтавської ОДЮСШ «Колос». Місцева команда під керівництвом тренера Полтавської ОДЮСШ Артема Письмака, яка на правах господаря виступала окремо від ОДЮСШ посіла 7 загальнокомандне місце.
Паралельно до всеукраїнського турніру пам’яті лікаря М. А. Касьяна проводився чемпіонат області, де фіксувалися результати, показані на змаганнях представників Полтавської області. В особистому заліку серед представників Кобеляцької команди на п’єдестал зуміли піднятися дві представниці прекрасної і по-справжньому сильної половини людства: Марина Шуліка (ЗОШ № 3) посіла 2 місце з результатом 144 підйоми та Юлія Асауленко (ЗОШ № 2) — 3 місце з результатом 31 підйом гирі вагою 8 кілограм. Залишився за крок від п’єдесталу Микола Слісаренко, який посів у турнірі 4 місце, а от за результатами чемпіонату області Микола зайняв 3‑тє місце — 260 підйомів. Олег Янович, який в турнірі посів 5 місце, за результатами обласного чемпіонату посів 3 місце. Максим Головко посів 4 місце. Потрібно відзначити також спортсменів, які хоч і не потрапили до трійки призерів, але показали відмінний результат і виконали важливі для себе спортивні розряди: Олександр Левада (Аграрний ліцей) виконав 2 спортивний розряд з гирьового спорту, Олександр Дергунов (ЗОШ № 2) — 2 юнацький та Станіслав Утєнков (Аграрний ліцей) — 1 юнацький спортивний розряд з гирьового спорту.
Щира вдячність спонсорам Всеукраїнського турніру на кубок М. А. Касьяна, які відгукнулися на прохання організаторів та надали фінансову допомогу в закупівлі призів, кубків, банера, стенду та перевезенні інвентаря, а це:
1. Лікарям — Олексію Чигрину та Олексію Руденку.
2. ЗАТ «Мрія» — директор Надія Карнаух.
3. Кобеляцькій райспоживспілці — голова правління Світлана Хмілевська.
4. Приватним підприємцям — Юрію Срібному, Андрію Дубині, Олені Лугай, Віктору Савенку, Світлані Рудич, Володимиру Касьяненку, Володимиру Долі, Олені Савченко, Миколі Калюжному, Сергію Челідзе, Сергію Бур’яноватому, Вікторії Ковалевській, Володимиру Реві, Валентині Семиног, Анатолію Близнюку, І. К. Терновому, А. Г. Коліснику, Карнауху Дмитру, Володимиру Бондаренко.

Автор: Артем Письмак, тренер ОДЮСШ з гирьового спорту


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 жовтня 2010, 13:35 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації