Вхід | Реєстрація

Спортивний калейдоскоп

У Миргороді 23 жовтня проходили фінальні змагання обласної спартакіади серед ветеранів сільського спорту Полтавщини.
Команда нашого району в загальному заліку посіла 6 місце. По видах спорту: настільний теніс— 6 місце (Мігуля М. В. — Бутенки, Новохацька Л. — Білики), шашки — 4 місце (Жук О. Г. — Білики, Чуб Г. М. — Білики), шахи —1 місце (Горгола Г. М. — Білики, Наталія Чечко — 1 місце, начальник сектору Кобеляцького управління пенсійного фонду).
Підведено підсумки обласного конкурсу на кращу районну організацію Полтавської обласної організації ВФСТ «Колос», Кобеляцька РО ВФСТ «Колос» посіла 3 місце, слідом за Полтавським та Миргородським районами. У номінації «Краще спортивне село» 2 місце зайняло село Бутенки Кобеляцького району, І місце— село Розсошенці Полтавського району, а 3 місце — село Потоки Кременчуцького району.
«Колос» (Кобеляки) 24 жовтня 2010 р. на виїзді в м. Миргород виграв у ФК «Миргород» з рахунком 2:1, юнаки також перемогли 2:1.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 жовтня 2010, 13:36 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації