Вхід | Реєстрація

Перемоги кобеляцьких тенісистів

З 22 по 23 жовтня в Полтаві проходили змагання Кубка області з настільного тенісу. Кобеляцька команда була представлена п’ятьма вихованцями групи настільного тенісу НВК № 1 і трьома дорослими — кандидатами у майстри спорту. У змаганнях взяли участь близько ста спортсменів із міст і селищ Полтавщини. І коли юні тенісисти вирішували питання «місця під сонцем» в обласному та Всеукраїнському рейтингах, їх старші товариші в дуже напруженій конкурентній боротьбі визначали кращих для участі в змаганнях на Кубок України. По результатах змагань тричі на п’єдестал пошани піднімалася Аліна Андронова. Вона з полтавчанкою Анною Бурбою посіла перше місце в парних змаганнях, друге в особистому розряді і третє разом із кременчужанином Олексієм Шинделем в змішаній першості. Це стане гарним прикладом для наслідування нашим зовсім юним спортсменам.
Команда висловлює вдячність директору Кобеляцької спеціалізованої школи-інтернату Валентині Шпорт за допомогу в організації поїздки.
А 24 жовтня в спортивному залі Кобеляцького НВК № 1 за підтримки голови Кобеляцького УЕГГ Петра Васильовича Маника пройшов обласний дитячий турнір з настільного тенісу. У гості до нас завітали представники спортивного клубу «Фаворит» з Нових Санжар на чолі з головою Юрієм Урезченком. Серед хлопців переможцями стали Сергій Зінченко (Кобеляки), Геннадій Супрун (Нові Санжари) і Михайло Кузема (Кобеляки). Серед дівчат: Анна Грабар (Кобеляки), Аліна Шерешило (Нові Санжари) і Ольга Півник (Кобеляки). Усі переможці нагороджені грамотами та пам’ятними призами.

Автор: Борис АНДРОНОВ, тренер з настільного тенісу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 жовтня 2010, 13:39 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації